Uutiset

Kenelle kaupungin ympäristöpalkinto 2020? – Ilmianna keravalaisen yrityksen tai yhteisön ympäristötyö

19.02.2021 klo 09:40

​Kaupunki hakee sopivia ehdokkaita vuoden 2020 ympäristöpalkinnon saajaksi, joten ilmianna nyt keravalaisen yrityksen tai yhteisön ympäristötyö. Voit ehdottaa ympäristöpalkinnon ansaitsevaa yritystä tai yhdistystä 14.3.2021 asti.


Kaupunki on vuodesta 2002 lähtien myöntänyt ympäristöpalkinnon Keravalla toimivalle yritykselle tai yhteisölle, joka ei ole aikaisemmin saanut ympäristöpalkintoa, toimii esimerkkinä muille yrityksille sekä ottaa ympäristön kokonaisvaltaisesti huomioon toiminnassaan.


"Ympäristöpalkinnon avulla kaupunki haluaa rohkaista yrityksiä ja yhteisöjä ottamaan ympäristöasiat osaksi päivittäistä toimintaansa sekä palkita ja tuoda esille ansiokkaasti ympäristötekoja tekeviä paikallisia toimijoita esimerkkinä muille", kertoo Keravan kaupungin ilmasto-ohjelmapäällikkö Johanna Kuusisto.


Ympäristöpalkintoa myönnettäessä arvioitavana ovat yrityksen tai yhteisön kestävää kehitystä, kaupunkikuvaa ja elinympäristöä edistävät menettelyt ja niiden soveltaminen, aikaansaadut tulokset sekä toiminnan kehittäminen. 


Ehdotuksia ympäristöpalkinnon saajaksi voi tehdä 14.3.2021 asti osoitteessa bit.ly/ympäristöpalkinto. Kaikkien ehdokkaiden ympäristötyöstä tehdään alustava analyysi, jonka pohjalta haastatellaan 1-3 ehdotetun yrityksen tai yhteisön edustajaa ympäristötoiminnan kokonaiskuvan saamiseksi.


Lopullisen valinnan vuoden 2020 ympäristöpalkinnon saajasta tekee kaupungin ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen asiantuntijoista koostuva raati. Raadin valinta julkaistaan kesään mennessä.

Päivitetty 19.02.2021 klo 09:42