Uutiset

Keravalaiset voivat hakea ensimmäisen koronarokotuksen ilman ajanvarausta 21.7. alkaen

Piirroskuva rokottamisesta.
20.07.2021 klo 13:35

​Keravan kaupunki aloittaa koronarokotukset myös ilman ajanvarausta, sillä vastaavat kokeilut muissa kaupungeissa ovat osoittautuneet suosituiksi. Toiminnan toivotaan nostavan Keravan rokotuskattavuutta, ja laskevan kynnystä rokotukseen hakeutumiseen.

Keravalaiset voivat keskiviikosta 21.7. alkaen käydä ensimmäisessä koronavirusrokotuksessa ilman ajanvarausta. Rokotuksen voi hakea Anttilan rokotuspisteeltä arkipäivisin klo 9.00–11.30 ja 12.30–15.00 välisenä aikana. Rokotuksen voi hakea ilman ajanvarausta kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat keravalaiset. 12–15-vuotiaita riskiryhmiin kuuluvia rokotetaan edelleen vain ajanvarauksella. Myös tehosterokotukseen pitää olla aika varattuna.

Ilman ajanvarausta rokotukseen saapuvat ilmoittautuvat saapuessaan henkilökunnalle ja heitä palvellaan saapumisjärjestyksessä.

Ilman ajanvarausta tapahtuvien rokotuksien aukioloaikoihin voi tulla muutoksia riippuen viikkokohtaisesti saapuvien rokotteiden määrästä ja siitä, kuinka suosituksi rokotteen hakeminen ilman ajanvarausta osoittautuu. Tällä hetkellä rokotteita on saatavilla runsaasti, joten myös ajan varaamalla saa varattua rokotuksen lähes jokaiselle päivälle.

------------

Lue lisää koronarokotuksista Keravalla

Varaa aika rokotukseen osoitteessa koronarokotusaika.fi

Päivitetty 20.07.2021 klo 13:56