Uutiset

Keravan massarokotuspaikaksi valittu Anttilan kiinteistö

27.01.2021 klo 18:00

Keravalla on tällä viikolla selvitetty, mikä alueen kiinteistöistä sopisi joukkorokotuspaikaksi koronarokotusten antamista varten. Rokotuspaikaksi valittiin Anttilan kiinteistö Puuvalonaukion laidalla (osoitteessa Kauppakaari 1). Tilat tarjoaa Keravan kaupungin käyttöön OP Kiinteistösijoitus Oy.

– Rokotuspaikkaa valittaessa arvioitiin eri kiinteistöjen soveltuvuutta: tilojen on oltava riittävän väljät ja kulkemisen sujuttava mahdollisimman helposti. Anttilan kiinteistön keskeisen sijainnin vuoksi rokotuspaikalle on helppo tulla. Arvioimme myös muiden tilojen, kuten koulukiinteistöjen soveltuvuutta, mutta parhaana rokotuspaikkana pidettiin juuri Anttilan taloa. Onneksi tilat järjestyivät Anttilalta, olen tästä todella kiitollinen, kertoo Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Rontu linjaa myös, että on tärkeää saada koulujen tilat harrastustoiminnan käyttöön heti, kun rajoituksia voidaan purkaa.

Keravan kaupunki tiedottaa, kun rokotuksia päästään antamaan väestölle laajemmin. Massarokotukset pyritään aloittamaan viikolla 5 riippuen rokotteiden saatavuudesta.

Rontu vetoaa kuntalaisiin, että rokotuksista huolimatta muistettaisiin yhä pitää kiinni annetuista koronaohjeista.

– Keravalla koronan ilmaantuminen on ollut nousussa. Meidän jokaisen on nyt oltava mukana koronan vastaisessa taistossa, koska vain yhdessä voimme onnistua. Keravan kaupunki suosittelee koronarokotuksen ottamista ja Keravalla edetään valtakunnallisen rokotusjärjestyksen mukaisesti. Toivommekin kuntalaisilta kärsivällisyyttä odottaa omaa rokotusvuoroa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että hygienia- ja turvaohjeista on yhä pidettävä kiinni, jotta taudin leviämistä saadaan estettyä, kaupunginjohtaja Rontu muistuttaa.


Päivitetty 27.01.2021 klo 18:28