Uutiset

Keravan vapaa-ajan toimintoja avataan kesäkuusta alkaen

Nuori skeittaa kohti auringonlaskua.
28.05.2021 klo 14:25

​HUSin alueellinen koronakoordinaatioryhmän päätöksen pohjalta Kerava pystyy avaamaan museon, maauimalan ja uimahallin toimintaa sekä aikuisten harrastuksiin liittyvää kilpailutoimintaa kesäkuun alkupuolelta alkaen. Ulkotiloissa voi järjestää yli 50 hengen tilaisuuksia, jos alue on jaettu erillisiin 50 henkilön lohkoihin. Sisätiloissa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärä on 10 henkilöä.

Museossa voi vierailla ilman ennakkovarausta kesäkuun alusta lähtien

Taide- ja museokeskus Sinkassa voi kesäkuun alusta lähtien vierailla ilman ennakkovarausta. Sinkka on auki torstaista sunnuntaihin 13.6. saakka. Museossa voi vierailla kerrallaan rajattu määrä henkilöitä.

Heikkilän kotiseutumuseo on auki 2.6.–15.8. keskiviikosta sunnuntaihin klo 11–16.

Sinkan verkkosivut

Aikuisten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta voi alkaa ulkona 1.6.2021 alkaen

Aikuisten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta mahdollistetaan kesäkuun alusta lähtien. Yleisöä voidaan ottaa aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevien määräysten puitteissa ja toiminta on järjestettävä terveysturvallisuusmääräykset huomioiden.

Uimahalli avautuu kaikkien käyttöön 3.6. ja maauimala aukeaa 7.6.

Uimahalli avataan kaikille ikäryhmille torstaina 3.6. alkaen. Myös saunat ja kuntosalit ovat käytössä. Maauimala avataan maanantaina 7.6.

Lue lisää tiedotteesta

Päivitetty 28.05.2021 klo 14:24