Uutiset

Kesä alkaa Keravan päivästä 13.6.2021

02.06.2021 klo 15:30

Keravan päivä järjestetään tänä vuonna uudella yllätyksellisellä toteutuksella. Luvassa on monenlaisia ilahduttavia taide- ja kulttuuripilkahduksia ympäri Keravaa pop-up-tyyliin. Tällaiset pienet kulttuurielämykset ovat poikkeusoloissakin mahdollisia järjestää turvallisesti.

Keravan päivänä 13.6. ympäri kaupunkia Sompiosta Ahjoon ja keskustasta Saviolle saattaa kohdalle osua jokin yli 50 kulttuuri- ja taidepilkahduksesta - saatatpa siis törmätä viulistiin kaupan kulmalla, tanssiesitykseen keskustassa tai lauluun leikkipuistossa. Ole valppaana ja valmistaudu ilahduttaviin kulttuurikohtaamisiin!

Keravan tähtilaatan saaja, Vuoden Keravalainen ja Keravan vuoden 2020 ympäristöpalkinto selviävät Keravan päivän pääjuhlan striimissä klo 12.00 alkaen. Pääjuhlaa voi seurata kotisohvilta tai vaikka piknikillä puistossa (käy lainaamassa piknikviltti- ja kori Keravan kirjastolta) Keravan kaupungin YouTube-kanavalta. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Keravan päivän pääjuhlan striimi. 

Seuraa meitä Keravan päivänä 13.6. sosiaalisessa mediassa, Instagramissa (@cityofkerava) ja Facebookissa (Keravan kaupunki), niin pääset mukaan tunnelmaan mistä tahansa. Mikäli kohdallesi osuu jokin sykähdyttävä esitys, jaa se muidenkin iloksi sosiaalisessa mediassasi. Muista merkata meidät @cityofkerava ja käyttää tägejä #cityofkerava #keravanpaiva.

Mukana päivässä myös Keravan eri toimijoita. Tarkempia tietoja Keravan päivän ohjelmasta seuraa lähempänä tapahtumakalenterissa. Järjestelyissä on otettu huomioon voimassa olevat koronarajoitteet.

 

Keravan päivän järjestää Keravan kulttuuripalvelut.

Ihanaa Keravan päivää keravalaiset!


Päivitetty 02.06.2021 klo 15:37