Uutiset

Kesän asfaltointityöt ovat alkaneet eri puolella Keravaa

26.05.2021 klo 11:45

​Kaupungin tämän vuoden asfaltointiurakat ovat alkaneet eri puolella Keravaa ja niitä tehdään säiden salliessa aina marraskuulle saakka. Asfaltoinnit ovat osa vuosittaista katujen kunnossapitoa ja rakentamista.


Kanniston liikenneympyrän kauan odotettu pohja-asfaltti saatiin pintaan viime viikolla. Liikenneympyrän asfaltointi viimeistellään marraskuun loppuun mennessä alueen katutöiden valmistumisen yhteydessä. Tänä vuonna viimeistellään myös Kaskelaan rakentuvan pientaloalueen pohjoisosan asfaltointi. Lisäksi kadunrakentamisen yhteydessä asfaltoidaan Posliinitehtaankatu, Olavintie, Varjakontie, Itä- ja Pohjois-Kytömaa sekä Ahokuja.  


Pienempiä paikkaustöitä tehdään ympäri Keravaa ja uusia pintoja tulee muun muassa Saviontaipaleelle välille Kannisto-Viertola, Karhunkadulle, Luhtaniituntielle Sompion pallokentän tuntumaan, Lehmuskadulle ja Taulamatintielle.


Ahjontien kevyen liikenteen väylälle laitetaan punaista asfalttia pyöräilijöiden puolelle Papintieltä Jurvalantien alikulkuun saakka. Pääkadun risteysalueista uuden pinnan saa Sibeliuksentien ja Sampolankadun risteys sekä Alikeravantiellä Nesteen risteys. Lisäkohteet ovat mahdollisia ja niitä priorisoidaan määrärahojen puitteissa.


Töitä eri urakkapaikoilla tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-18 välillä. Isoimmilla risteysalueilla joudutaan tekemään töitä öisin suurien liikennemäärien vuoksi. Asfaltointityöt voivat aiheuttaa liikenteelle kiertoreittejä tai liikenteen pysäytystä urakkapaikalla tai sen läheisyydessä. Liikenteen pysäytys kestää enintään 15 minuuttia kerrallaan.

Päivitetty 26.05.2021 klo 11:45