Uutiset

Kommentti Eero Lehden kolumniin

30.05.2021 klo 18:00

Keski-Uusimaa lehdessä julkaistiin 29.5.2021 Keravan kaupunginhallituksen jäsenen Eero Lehden (kok.) kirjoitus, joka käsitteli Keravan luottamushenkilöiden ja kaupungin viranhaltijoiden välistä yhteistyötä.

Kaupungin viranhaltijoiden ja kaupunginhallituksen välisen yhteistyön toimivuutta on selvitetty muun muassa kyselytutkimuksella, johon vastasivat kaikki kaupungin ylimmät viranhaltijat.

Toisin kuin Eero Lehti kirjoittaa, työsuojeluvaadetta huonosta johtamisesta ei ole tehty eikä työsuojeluvaltuutettuun ole oltu yhteydessä.

Edellä mainitussa kyselyssä kaupungin ylimmät viranhaltijat arvioivat kaupungin sisäisen johtamisen tilaa. Palautteen mukaan kaupungin sisäinen johtoryhmätyöskentely sai erinomaisen arvion. Kyselytutkimuksen tuloksista kävi ilmi, että kaupunginjohtajan johtoryhmän ilmapiiriä pidetään hyvänä, rakentavana ja luottamukseen perustuvana.

Tutkimuksen tulokset esiteltiin kaupunginhallitukselle 10.5. ja materiaalit on toimitettu hallituksen jäsenille. Kyselytutkimus on osa toiminnan kehittämistä ja sitä ei julkaista kaupungin toimesta.

Lisätiedot

viestintäjohtaja Thomas Sund, puh 040 318 2939, thomas.sund@kerava.fi

Päivitetty 30.05.2021 klo 17:52