Uutiset

Koronarajoitusten purkaminen Keravan vapaa-ajan ja hyvinvoinnin toimialan palveluissa

27.04.2021 klo 14:25

Keravan kaupungin vapaa-aika- ja hyvinvointitoimialan palveluissa tullaan osittain purkamaan koronasulkuja AVI:n päätöksiä noudattaen toukokuun alussa.

Kaupungin tiloja, kuten koulujen liikuntatiloja ja Sampolan vuokratiloja, ei vuokrata käyttäjille 29.4.–16.5. välisenä aikana. Poikkeuksena on alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta, joka on sallittu myös kaupungin tiloissa.

Keravan kirjasto- ja opistopalveluiden rajoitusten purkamisesta tiedotetaan, kun niitä koskevat linjaukset on saatu valmiiksi.

Taide- ja museokeskus Sinkka

Sinkka avataan 6.5. alkaen. Käytössä on ennakkoilmoittautuminen ja sisälle otetaan kerrallaan rajattu määrä henkilöitä. Kahvila ja museokauppa ovat avoinna. Maskia käytetään kaikissa museon tiloissa. Lyhennetyt aukioloajat: to–pe klo 11–18, la–su klo 11–17.

 

Liikuntapalvelut

Uimahallin allastilat ja kuntosalit avataan erityisryhmien käyttöön 3.5. alkaen arkisin klo 12–20. Sisään pääsee voimassa olevalla erityisryhmien vuosikortilla, sarjakortilla tai kertamaksulla. Kävijämäärää on rajoitettu ja tiloihin sekä altaisiin pääsee rajattu määrä asiakkaita kerrallaan. Saunat eivät ole käytössä. Tiloihin ei voi tehdä ennakkovarauksia. Maskia käytetään aulassa, käytävillä, kahvilassa ja pukuhuoneessa liikuttaessa.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta alle 20-vuotiaille

Lasten ja nuorten harrastustoiminta alle 20-vuotiaille sisä- ja ulkotiloissa avataan 3.5.2021 alkaen. Kilpailuja ja otteluita ei järjestetä. Toiminta on toteutettava tavalla, jossa lähikontakteja voi välttää tai ne vähenevät. Pelinomainen harjoittelu on kuitenkin sallittu. Ryhmien välinen pelaaminen ei ole toistaiseksi mahdollista. Muilta osin sulkupäätökset jatkuvat 16.5. saakka. Aikuisten seuratoiminta tai yleisötoiminta eivät avaudu ennen 16.5.


Nuorisopalvelut

Ohjattua toimintaa nuorisotiloilla avataan 3.5.2021 alkaen. Se on sallittua vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneille nuorille Ahjon kylätalolla, Savion nuorisotila Elzussa, keskustan nuorisokahvila Tunnelissa sekä liikkuva nuorisotilapalvelu Kerbiilissä. Asiakkaiden määrää on rajattu jokaisessa palvelussa ja istumapaikkoja sijoitellaan niin, että turvavälit toteutuvat. Tiloilla käytetään maskia.


Päivitetty 27.04.2021 klo 16:55