Uutiset

Koronarokotukset jatkuvat Keravalla – kriittisen sote-henkilöstön rokotuksia annetaan seuraavaksi kotihoidon työntekijöille

21.01.2021 klo 16:45

​Koronarokotukset alkoivat Keravalla viime viikolla, viikolla 2. Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle on annettu tähän mennessä 213 rokotusta ja hoivakotien asukkaita on rokotettu 245. Pystymme antamaan rokotuksia niin paljon kuin saamme rokotetta käyttöömme.

Tällä viikolla jatketaan kriittisen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön rokotuksia sekä ympärivuorokautisen iäkkäiden hoivapalvelujen henkilöstön ja asukkaiden rokotuksia. Kerava aloittaa seuraavaksi kotihoidon, kotisairaanhoidon ja kotisairaalan henkilöstön koronarokotukset.

Iäkkäät henkilöt ovat rokotusjärjestyksessä seuraavana – tarkka aikataulu ei ole vielä tiedossa

Rokotusjärjestyksessä seuraavana on ikääntyneet henkilöt. Toivomme, että pääsemme aloittamaan ikääntyneiden rokotukset ensi viikon aikana.

Ikääntyneistä ensimmäisenä rokotetaan vuonna 1940 ja sitä aikaisemmin syntyneet. Ilmoitamme kaupungin viestintäkanavilla heti, kun rokotukset alkavat ja rokotusaikoja on mahdollista varata. Lähetämme myös info-kirjeen koronarokotuksista postitse kotiin iäkkäille henkilöille.

Keravalle saapuvien rokotteiden määrä on kuitenkin todella rajallinen, emmekä sen vuoksi pysty määrittämään tarkkaa aikaa sille, milloin pystymme aloittaa ikääntyneiden kuntalaisten rokotukset.

Terveyskeskuksen puhelinpalvelu on ruuhkautunut – ethän tiedustele koronarokotuksista puhelinpalvelusta

Tiedotamme rokotusten etenemisestä ja siitä, mikä ryhmä on rokotusvuorossa seuraavana heti, kun saamme ajankohtaista tietoa Keravalle saapuvien rokotteiden määrästä.

Ethän soita terveyskeskuksen puhelinpalveluun kysyäksesi koronarokotuksista. Terveyskeskuksen puhelinpalvelu on tällä hetkellä ruuhkautunut, ja on erityisen tärkeää, että pystymme palvelemaan muissa terveyshuolissa soittavia henkilöitä mahdollisimman nopeasti.

Seuraathan tiedotustamme pääasiassa muiden kanaviemme kautta. Lähetämme iäkkäille henkilöille postitse infokirjeen kotiin, kun rokotusaikoja on iäkkäiden henkilöiden varattavissa.

Ajantasaista tietoa koronarokotuksien etenemisestä Keravalla päivitämme lisäksi myös seuraavasti:

--------------------------------------------------------------------------

Lue lisää koronarokotuksista ja valtakunnallisesta rokotusjärjestyksestä THL:n verkkosivuilta


Päivitetty 21.01.2021 klo 17:14