Uutiset

Kommentoi suunnitelmia: Marttilanpuiston asukasillan tallenne katsottavissa 30.3. asti

26.03.2021 klo 15:45

​Marttilanpuiston puistosuunnitelman luonnosvaihtoehtoja esiteltiin 23. maaliskuuta verkossa järjestetyssä asukasillassa, jota seurasi 24 hankkeesta kiinnostunutta asukasta. Illan aikana kerrottiin Marttilanpuiston hankkeesta ja tammikuussa järjestetyn asukaskyselyn tuloksista sekä esiteltiin niiden perusteella tehdyt kaksi puistosuunnitelmaluonnosta. Illan lopuksi asukkailla oli mahdollista kysyä hankkeeseen liittyviä kysymyksiä sekä kommentoida molempia luonnosvaihtoehtoja.


Saviolla Lehmuskadulla sijaitsevasta Marttilanpuistosta halutaan luoda ikäihmisille suunnattu kiireettömän kohtaamisen paikka. Kaupungin tavoitteena on kehittää Marttilanpuistosta esteetön, esteettinen ja yhteisöllinen korttelipuutarha, jossa lähiasukkaat voivat virkistyä mukavassa ja turvallisessa ympäristössä.


Asukasillan tallenne on katsottavissa 30.3.2021 asti kaupungin verkkosivuilla. Jos haluat katsoa tallenteen kokonäytön tilassa, klikkaa videon oikeassa alareunassa oleva Youtube-tekstiä. Tämän jälkeen video aukeaa kaupungin Youtube-kanavalla, jossa videota voi katsella kokonäytön tilassa.


Marttilanpuiston puistosuunnitelman luonnosvaihtoehtoja voi myös kommentoida vastaamalla kyselyyn osoitteessa bit.ly/marttilanpuisto2 tiistaihin 30.3. asti. Luonnoksiin voi tutustua ja niitä voi kommentoida myös Sampolan asiointipisteessä. Tutustu puistosuunnitelmaluonnoksen vaihtoehtoon 1 ja vaihtoehtoon 2.

 


 Ympäristöministeriö on myöntänyt kaupungille Marttilanpuiston suunnittelua varten 18 000 euron hankeavustuksen Ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelmasta.Päivitetty 26.03.2021 klo 15:49