Uutiset

Mitä on hyvä ikääntyminen ja miltä se tuntuu? Lähetä meille tarinasi!

03.05.2021 klo 12:30

​Keravan kaupunki selvittää parhaillaan Hyvä ikääntyä Keravalla vuoteen 2030 -ohjelman tiimoilta kuntalaisten mielipiteitä ikäihmisten palveluista nyt ja tulevaisuudessa. Kuntalaisten näkemykset ovat osaltaan rakentamassa yhteistä ikääntyvien palveluita koskevaa strategiaa, joka toimii pohjana palveluita kehitettäessä.

Nyt haluaisimme kysyä myös keravalaisten kokemuksia siitä, miten hyvä ikääntyminen näkyy Keravalla käytännössä.

Voit lähettää meille tarinasi siitä, miksi Kerava on hyvän elämän kaupunki ikäihmisille: tarina voi olla positiivinen kokemus terveyspalveluista, sujuvasta kauppareissusta, vapaaehtoistoiminnasta tai mistä tahansa aiheesta, joka on lisännyt tunnettasi hyvästä ikääntymisestä.

Julkaisemme tarinoita nimettöminä Keravan kaupungin sosiaalisen median kanavissa toimikauden aikana. Sinun ei tarvitse jättää nimeäsi tai yhteystietojasi, vaan voit kertoa tarinasi täysin anonyymisti. Tarina voi olla ikäihmisen omakohtainen kokemus tai nuoremman ihmisen näkökulmasta kerrottu.


Keravan kaupunki järjestää Hyvä ikääntyä Keravalla vuoteen 2030 -ohjelman merkeissä kaikille kuntalaisille suunnatun webinaarin, jossa kerromme ohjelman valmistelusta. Webinaari järjestetään 4.5.2021 klo 18 Teams Live -etätapahtumana. Webinaarin aikana osallistujat voivat esittää kommenttikentässä kysymyksiä.

Päivitetty 03.05.2021 klo 12:43