Uutiset

Osallistu ja vaikuta: kerro ideasi Marttilanpuiston kehittämiseksi

15.01.2021 klo 14:50

​Haluatko tasaisen alueen, jossa pelata mölkkyä tai petanqueta? Pitäisikö puistossa olla puutarhakeinu, viljelylaatikoita vai puistotaidetta? Vastaa asukaskyselyyn ja kerro ideasi Marttilanpuiston suunnittelua varten viimeistään 31.1.2021.  


Kaupunki kerää Saviolla Lehmuskadulla sijaitsevan Marttilanpuiston suunnittelua varten asukkaiden ideoita ja kommentteja, jotta puistosta voidaan luoda ikäihmisille suunnattu kiireettömän kohtaamisen paikka.


"Kaupungin tavoitteena on kehittää Marttilanpuistosta esteetön, esteettinen ja yhteisöllinen korttelipuutarha, jossa lähiasukkaat voivat virkistyä mukavassa ja turvallisessa ympäristössä", kertoo Keravan kaupungin suunnitteluinsinööri Ulla Eriksson. "Kyselyyn vastaamalla voi konkreettisesti vaikuttaa siihen, millaisia toimintoja puistoon tulee."


Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia, ja kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 31.1.2021 asti. Marttilanpuiston kysely löytyy osoitteesta bit.ly/marttilanpuisto.


Ympäristöministeriö on myöntänyt kaupungille Marttilanpuiston suunnittelua varten 18 000 euron hankeavustuksen Ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelmasta.

Ympäristöministeriön_logo.jpg

Päivitetty 15.01.2021 klo 17:54