Uutiset

Osallistu ja vaikuta: kerro ideasi Killanpuiston kehittämiseksi

30.07.2021 klo 16:10

​Haluatko Killanpuistoon toimintoja nuorille tai kuntoiluvälineitä senioreille ja aikuisille? Tarvitseeko puistossa parantaa valaistusta tai lisätä luonnon monimuotoisuutta? Pitäisikö leikkipaikalla olla karuselli, kiipeilyteline tai trampoliini? Vastaa asukaskyselyyn ja kerro ideasi Killanpuiston peruskorjauksen suunnittelua varten viimeistään 22.8.2021.


Kaupunki kerää Killan koulun ympäristössä Kankurinpolulla sijaitsevan Killanpuiston peruskorjauksen suunnittelua varten asukkaiden ideoita ja kommentteja. Osana peruskorjausta uusitaan ennen kaikkea leikkipuiston leikkivälineitä mutta lisäksi huomioidaan myös puisto kokonaisuutena, esimerkiksi puistokalusteiden osalta.


Kyselyyn vastaamalla voi konkreettisesti vaikuttaa siihen, millaisia toimintoja puistoon tulee. Kaupunki toivoo vastauksia eri ikäisiltä asukkailta, koska silloin suunnittelussa voidaan huomioida paremmin erilaiset tarpeet sekä tavat käyttää puistoa.


Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia, ja kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 22.8.2021 asti. Kyselyssä on mahdollisuus jättää ehdotuksia ja kertoa ideoita myös merkitsemällä niitä kartalle. Killanpuiston kysely löytyy osoitteesta bit.ly/killanpuisto

Päivitetty 30.07.2021 klo 16:11