Uutiset

Osallistu ja vaikuta: kerro miten opasteita ja opastusta tulisi Keravalla kehittää

09.12.2021 klo 11:00

​Millä tavalla pyöräilyyn ja kävelyyn liittyviä opasteita tulisi Keravalla kehittää? Mihin kohteisiin tai minkä reitin varrelle opasteita tarvitaan? Miltä opasteiden tulisi näyttää? Vastaa asukaskyselyyn ja kerro ideasi pyöräilyyn ja kävelyyn liittyvän koko Keravan kattavan opastesuunnitelman kehittämistä varten viimeistään 19.12.2021.


Kaupunki kysyy kävelyyn ja pyöräilyyn liittyvien opasteiden kehittämistä varten asukkaiden ideoita ja kommentteja sekä kerää toiveita koko Keravaa kattavan opastamisen ja opasteiden kehittämistä varten laadittavan suunnitelman tekemiseksi. Kyselyssä voi myös merkitä kartalle rikkinäisen tai puutteellisen opasteen tai reitin, jonka varrella tulisi olla opastusta.


Kyselyyn vastaamalla voi konkreettisesti vaikuttaa siihen, millaisia opasteita Keravalle suunnitellaan ja missä opastusta tarvitaan. Kaupunki toivoo vastauksia eri ikäisiltä asukkailta, koska silloin kehittämisessä voidaan huomioida paremmin erilaiset tarpeet sekä toiveet opasteiden sijainnista ja ulkonäöstä. Opasteprojektissa keskitytään kävelyyn ja pyöräilyyn liittyviin opasteisiin, mukana eivät ole autoteiden opasteet tai katujen osoiteviitat.


Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia, ja kyselyyn voi vastata sunnuntaihin 19.12.2021 asti. Kävelyyn ja pyöräilyyn liittyvä opastekysely löytyy osoitteesta bit.ly/opastekysely.

Päivitetty 09.12.2021 klo 11:06