Uutiset

Posliinitehtaankatua jatketaan Alikeravantielle: kaupunki rakentaa uuden levenevän ajoradan, liittymän ja kevytväylän

29.04.2021 klo 16:45

​Kaupunki rakentaa loppuun Posliinitehtaankadun ja Alikeravantien yhdistävän aikaisemmin rakentamatta jätetyn katuosuuden. Posliinitehtaankatua jatketaan rakentamalla kaarteesta levenevä raskaita ajoneuvoja palveleva ajorata sekä liittymä Posliinitehtaankadun ja Alikervantien risteykseen.  


Ajoradan pohjoispuolelle rakennetaan kevyen liikenteen väylä, joka yhdistää Posliinitehtaankadun ja Telatehtaanpolun kevyen liikenteen väylät Alikeravantien ja Panimokujan kevytväyliin.  Pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseksi Posliinitehtaankadun ja Alikeravantien risteykseen rakennetaan keskisaarekkeellinen suojatie. Lisäksi uusi kevyen liikenteen väylä asfaltoidaan.


Katutyöt alkavat valmistelevilla töillä tällä viikolla ja maanajo käynnistyy vapun jälkeen. Työt valmistuvat heinäkuun loppuun mennessä. Työt eivät aiheita muutoksia Posliinitehtaankadun ja Alikeravantien autoliikenteelle tai alueen vedenjakeluun, mutta rakentaminen voi aiheuttaa hetkittäistä haittaa molempien katujen kevytväylien käyttäjille.

Päivitetty 29.04.2021 klo 16:51