Uutiset

Rautatieaseman saattoliikenne siirtyy Veturiaukiolle, Asemanaukiolta bussiyhteys Haarajoelle

18.06.2021 klo 09:55

​Kesän aikana tehtävä junaliikenteen turvallisuutta parantava asetinlaitteen käyttöönotto siirtää rautatieaseman saattoliikenteen Asemanaukiolta Veturiaukiolle. Lisäksi valtaosa Z-junien vuoroista perutaan Keravan ja Haarajoen rautatieasemien välillä ja asemien välillä kulkeva liikenne korvataan busseilla. Saattoliikenteen siirto ja korvaava bussiyhteys ovat voimassa 21.6.-6.7. ja 16.-22.7.


Keravan ja Haarajoen asemien välisen korvaavan bussiliikenteen pysäkki on rautatieaseman edessä laiturilla 10. Rautatieasemien välillä kulkee bussi 979X kerran tunnissa muodostaen sujuvan vaihtoyhteyden R-juniin. Asemalla on opasteita ohjaamassa matkustajia Haarajoelle kulkeviin busseihin.


Asetinlaitteen käyttöönotto aiheuttaa myös muita muutoksia junaliikenteessä. Asetinlaite otetaan käyttöön vaiheittain kesän aikana ja töistä aiheutuvat muutokset junaliikenteessä kestävät 29.8. asti. Muista K-, D-, Z- ja R-junien muutoksista löytyy lisätietoja HSL:n verkkosivuilta ja Reittioppaasta. Keravalla tehtäviä töitä voi seurata Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/keravanasetinlaite
Päivitetty 18.06.2021 klo 09:57