Uutiset

Sosiaali- ja terveyspalvelujen vs. toimialajohtaja Markus Paananen Espoon terveyspalvelujen johtajaksi

Keravan terveyskeskus.
03.05.2021 klo 20:40

​Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen vs. toimialajohtaja Markus Paananen on nimitetty Espoon terveyspalveluista vastaavaksi johtajaksi. Asiasta päätettiin Espoon kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina 3.5.2021.

Markus Paananen on työskennellyt Keravalla vuodesta 2016 muun muassa terveyspalvelujen johtajana sekä johtavana ylilääkärinä ja tätä ennen lääkärinä Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Oulunkaaren kuntayhtymässä.

”Kiitän saamastani luottamuksesta, yhteistyöstä ja kannustavasta työilmapiiristä. Tämä on ollut minulle ainutlaatuinen paikka kehittyä johtajana. Täällä on annettu tilaa kehittää ja toteuttaa uudistuksia. Olemme saaneet paljon hyvää yhdessä aikaan. Luotan siihen, että myönteinen kehitys jatkuu tulevaisuudessakin.”, toteaa Markus Paananen.

”Markus Paananen on tehnyt erinomaista työtä Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hänen monipuolinen osaaminen ja toteutetut kehittämistoimenpiteet ovat omalta osaltaan varmistaneet hyvien terveyspalvelujen tarjonnan kaupunkilaisille”, sanoo kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Markus Paanasen viimeinen työpäivä Keravan kaupungin palveluksessa on 11.6.2021.

Päivitetty 03.05.2021 klo 20:40