Uutiset

Tilannetiedote 10.2.2021

10.02.2021 klo 17:20

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 411 (tilanne 10.2.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 72. Keravalla ilmaantuvuus on 194,6/100 000. 

Suurin osa tartunnoista on peräisin perhepiiristä.

Hoivakoti Vommassa on todettu koronavirustartunta yhdellä työntekijällä. Henkilö on ollut asianmukaisesti suojautuneena. Altistuneina on alle 5 työntekijää, jotka on kaikki asetettu karanteeniin. Altistuminen on tapahtunut ruokailutilanteessa henkilöstön taukotiloissa, joten asukkaat eivät ole altistuneet.

Koronarokotukset

Tarjoamme jokaiselle vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneelle aikaa koronarokotukseen puhelimitse. Koronarokotusaikaa ei voi toistaiseksi varata itse sähköisesti eikä soittamalla terveyskeskuksen ajanvaraukseen. Soitamme sitä mukaa, kun saamme rokotteita käyttöömme ja pystymme tarjoamaan rokotusaikoja. Aikoja tarjotaan ikäjärjestyksessä vanhemmasta nuorempaan.

Myös ikääntyneiden kanssa samassa taloudessa asuvat 65-vuotta täyttäneet sekä samassa taloudessa asuvat omaishoitajat voivat saada rokotuksen.

Rokotusten info-kirje vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneille toimitetaan tällä viikolla Postille lähetettäväksi. Kirjeen saapumisessa kestää joitakin arkipäiviä.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Tarjoamme-koronarokotusta-ikaantyneille-puhelimitse-%E2%80%93-aikaa-rokotukseen-ei-toistaiseksi-voi-varata-itse.aspx

 

Päivitetty 10.02.2021 klo 17:23