Uutiset

Tilannetiedote 11.2.2021

11.02.2021 klo 16:10

​Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.


COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 421 (tilanne 11.2.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 78. Keravalla ilmaantuvuus on 211/100 000. 

Sairastuneiden joukossa ei ole tämän päivän osalta lapsia. Tartuntoja tulee paljon muiden kuntien alueelta.

Keravalaisessa Bowling & Billiard Garage -keilahallissa on todettu altistuminen koronavirukselle lauantaina 6.2. Koronavirustartunta on todettu yhdellä ulkopaikkakuntalaisella pelaajalla. Keusoten mukaan lähikontaktit on kartoitettu ja asetettu karanteeniin.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Altistuminen-Bowling---Billiard-Garage--keilahallissa-6-2--klo-18-19.aspx

Rokotteiden heikko saatavuus rajoittaa edelleen rokotusnopeutta.

KASVO

Keravanjoen koulu palaa ensi viikon alussa normaaleihin opetusjärjestelyihin ja lähiopetukseen.

 

SEURAKUNTA

Ehtoollisen järjestäminen (max. 10 henkilöä) on sujunut hyvin. Seurakunnan järjestämän toiminnan piirissä tai työntekijöiden keskuudessa ei ole todettu altistumisia. Myös Keravan seurakunta painottaa, että on erittäin tärkeää jatkossakin noudattaa maski- ja hygieniaohjeistuksia.

 


Päivitetty 11.02.2021 klo 16:15