Uutiset

Tilannetiedote 12.2.2021

12.02.2021 klo 16:15

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 426, uusia tapauksia eiliseen nähden 5 (tilanne 12.2.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 76. Keravalla ilmaantuvuus on 205/100 000. 

HUS-alueella yli 60-vuotiaiden koronatartuntojen määrä on pudonnut noin puoleen: vanhempi väestönosa sairastuu tällä hetkellä vähemmän.

Koronakohorteista ei ole tullut enää osastoepidemioita rokotusten aloittamisen jälkeen. Keravalla hoivaosasto Helmiinan sekä akuuttihoidon osaston rokotukset on saatu hoidettua.

Kotihoidon työntekijöistä rokotteen on saanut jo noin 75 prosenttia.

KASVO

Keravanjoen koulun oppilaat ovat tänään viimeistä päivää etäopetuksessa ja palaavat ensi viikon alussa lähiopetukseen.

 

VIESTINTÄ

Ikäihmisten koronarokotusten infokirje on toimitettu eilen Postille käsiteltäväksi. Postin mukaan jakelun ajankohta on ensi viikolla 17.-18.2. Kirje toimitetaan kaikille vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneille. Kirjeessä kerrotaan, että rokotusaika varataan ikääntyneelle puhelinsoittomme yhteydessä ja mukana on myös tarkempia ohjeita rokotukseen saapumisesta.

"Koronarokotusmittari" lisätään rokotussivulle ensi viikolla. Mittarissa kuvataan rokotusten etenemistä visuaalisemmin.


Päivitetty 12.02.2021 klo 16:17