Uutiset

Tilannetiedote 14.1.2021

14.01.2021 klo 17:15

​Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty. 


COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 301 (tilanne 14.1.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 28. Keravalla ilmaantuvuus on 75,7/100 000. 

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on kokoontunut tänään käsittelemään mm. lasten harrastustoiminnan järjestämistä.

SOTE

Muistutamme, että terveyskeskuksen osastoilla sekä hoivakodeissa vieraillessa on ehdottomasti käytettävä maskia koko vierailun ajan. Vierailuaikaa tulee noudattaa tarkasti. Läheiset voivat viedä osastolla olevia ulkoilemaan, mutta esimerkiksi ravintolaan tai muihin sisätiloihin vieminen ei ole sallittua. Säännöistä poikkeaminen voi aiheuttaa sen, että yksiköissä joudutaan tekemään tarpeettomia eristystoimenpiteitä.

PELASTUSLAITOS

Pelastuslaitoksella on ollut kiirettä sään vuoksi, mutta koronaturvallisuuden suhteen tilanne on normaali.

 

VIESTINTÄ

Koronarokotusten etenemisestä ja yksityiskohdista tiedotetaan aina heti, kun uutta tietoa saadaan. Ikäihmisille toimitetaan myöhemmin postitse kirje, jossa kerrotaan rokotuksista tarkemmin.


Päivitetty 14.01.2021 klo 17:18