Uutiset

Tilannetiedote 22.1.2021

22.01.2021 klo 15:40

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 326 (tilanne 21.1.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 33. Keravalla ilmaantuvuus on 89,2/100 000. 

Koronavirusrokotukset jatkuvat ja ensi viikolla pyritään aloittamaan riskiryhmien rokotukset. Saatavien rokotteiden määrä ei ole vielä selvillä. Tiedotamme rokotusten etenemisestä ja siitä, mikä ryhmä on rokotusvuorossa seuraavana heti, kun saamme ajankohtaista tietoa Keravalle saapuvien rokotteiden määrästä.

Ethän soita terveyskeskuksen puhelinpalveluun kysyäksesi koronarokotuksista: tämä aiheuttaa palvelun ruuhkautumista ja hidastaa muuta asiointia.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Koronarokotukset-jatkuvat-Keravalla-%E2%80%93-kriittisen-sote-henkil%C3%B6st%C3%B6n-rokotuksia-annetaan-seuraavaksi-kotihoidon-ty%C3%B6ntekij%C3%B6ille.aspx

 

KASVO

Kurjenpuiston päiväkoti on suljettu, sillä alkuviikolla ilmoitetun altistumisen jälkeen lisäselvityksessä on todettu, että altistumisia on useampia. Asianosaiset on asetettu karanteeniin.

Kurkelan päiväkoti on seurannassa mahdollisen altistumisen vuoksi. Selvityksen ajaksi osa lapsista on asetettu omaehtoiseen karanteeniin. Asianosaisiin on oltu yhteydessä.

SEURAKUNTA

Jumalanpalvelukset lähetetään striimattuina, mutta toimituksen jälkeen ehtoollinen mahdollistetaan 10 hengelle hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden.


Päivitetty 22.01.2021 klo 15:59