Uutiset

Tilannetiedote 27.1.2021

27.01.2021 klo 18:45

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 339 (tilanne 26.1.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 39. Keravalla ilmaantuvuus on 105,4/100 000. 

Keravalaisessa Panama Jack -yökerhossa on ollut altistuminen perjantaina 22.1. klo 20-21. Jos olit paikalla tänä aikana ja oireita ilmenee, hakeudu koronatestiin.

Koronarokotukset

Tämän viikon torstain ja perjantain koronarokotusajat vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneille on varattu täyteen. Rokotusaikoja avataan varattavaksi sitä mukaa, kun rokotteiden saatavuus varmistuu. Tällä hetkellä saatavuus tiedetään vain noin viikoksi eteenpäin.

Aika rokotukseen on aina varattava etukäteen joko verkossa osoitteessa koronarokotusaika.fi tai puhelimitse terveyskeskuksen ajanvarausnumerosta (takaisinsoittopalvelu). Aikoja ei tällä hetkellä pysty varaamaan. Jos soitit ajanvarausnumeroon aiemmin ja järjestelmä ilmoitti, että soittopyyntösi on tallentunut järjestelmään, ei sinun tarvitse soittaa enää uudelleen myöhemmin. Soittopyyntö on tällöin tallentunut, ja sinulle soitetaan takaisin, kun uusia aikoja vapautuu.

Rokotukseen tultaessa on käytettävä maskia ja mukana tulee olla henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Kerava-aloittaa-vuonna-1940-ja-sit%C3%A4-aiemmin-syntyneiden-koronarokotukset---ajan-rokotukseen-voi-varata-nyt.aspx

Valmiusjohtoryhmä teki tänään päätöksensä joukkorokotuspaikasta. Rokotuspaikkana tulee toimimaan Anttilan kiinteistö Puuvalonaukion laidalla osoitteessa Kauppakaari 1. Tilat tarjoaa Keravan kaupungin käyttöön OP Kiinteistösijoitus Oy. Keravan kaupunki tiedottaa, kun rokotuksia päästään antamaan väestölle laajemmin. Massarokotukset pyritään aloittamaan viikolla 5 riippuen rokotteiden saatavuudesta.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Keravan-massarokotuspaikaksi-valittu-Anttilan-kiinteist%C3%B6-.aspx

 


Päivitetty 28.01.2021 klo 12:02