Uutiset

Tilannetiedote 28.1.2021

28.01.2021 klo 17:55

Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.

COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 343 (tilanne 28.1.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 39. Keravalla ilmaantuvuus on 105,4/100 000. 

Koronarokotukset

Yli 80-vuotiaiden koronarokotukset alkoivat tänään.

Terveyskeskuksen puhelinpalvelu ruuhkautui tänään soitoista, joissa tiedustellaan koronarokotuksista. On erityisen tärkeää, että pystymme palvelemaan muissa terveyshuolissa soittavia henkilöitä mahdollisimman nopeasti. Seuraathan tiedotustamme pääasiassa muiden kanaviemme kautta.

Valmiusjohtoryhmä teki eilen päätöksensä joukkorokotuspaikasta. Rokotuspaikkana tulee toimimaan Anttilan kiinteistö Puuvalonaukion laidalla osoitteessa Kauppakaari 1. Tilat tarjoaa Keravan kaupungin käyttöön OP Kiinteistösijoitus Oy. Keravan kaupunki tiedottaa, kun rokotuksia päästään antamaan väestölle laajemmin.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Keravan-massarokotuspaikaksi-valittu-Anttilan-kiinteist%C3%B6-.aspx

 

VAPARI

Alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa voidaan mahdollistaa 1.2.2021 alkaen rajatusti ja erityisiä järjestelyjä noudattaen. Kaupungin tilat voidaan siis avata alle 20-vuotiaiden vakiintuneelle harrastustoiminnalle, mutta harrastusryhmien koko rajataan 10 henkilöön. Kilpailuja, esityksiä tai tapahtumia ei voida järjestää, mutta muuten harrastustoimintaa voidaan järjestää turvallisuusohjeita noudattaen.

Nuorisotilat ovat edelleen auki ja tiloilla noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeistuksia. Tiloille ei voi tulla ilman maskia. Karanteenin aikana ei voi tulla myöskään nuorisotiloille.

Muilta osin Keravan kaupungin asettamat rajoitukset ja suositukset pysyvät voimassa.

https://www.kerava.fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Lasten-ja-nuorten-harrastustoimintaa-voidaan-avata-tietyin-rajoituksin.aspx

Päivitetty 28.01.2021 klo 17:52