Uutiset

Tilannetiedote 9.2.2021

09.02.2021 klo 16:00

​Kaupunginjohtaja Kirsi Ronnun koollekutsuma kaupungin valmiusjohtoryhmä kokoontuu arkipäivisin. Laitamme kaikkien luettavaksi verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan tiedon siitä, mitä asioita ryhmässä on käsitelty ja millaisia kaupungin toimintaan liittyviä päätöksiä tai linjauksia on tehty.


COVID-19 pikatilannekuva

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on 401 (tilanne 9.2.). Kahden viikon aikana uusia tartuntoja on todettu 67. Keravalla ilmaantuvuus on 180,1/100 000. 

Koronarokotukset

Koronarokotuksista tiedotetaan lisää heti, kun rokotuksen yksityiskohdat tarkentuvat. Rokotteiden heikko saatavuus vaikuttaa tällä hetkellä edelleen paljon.

Tarjoamme aikaa rokotukseen soittamalla jokaiselle vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneelle. Pyrimme soittamaan kaikille helmi-maaliskuun aikana, ja tarjoamme aikoja heti, kun rokotteita on saatavilla. Soitamme ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Soitamme niin kauan, kunnes saamme ikääntyneen henkilön kiinni. Siirrymme rokottamaan seuraavaa ikäryhmää vasta sitten, kun kaikki halukkaat vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneet ovat saaneet rokotuksen.

Lähetämme postitse info-kirjeen koronarokotuksista vuonna 1940 ja sitä aiemmin syntyneille heti, kun koronarokotusten käytännönjärjestelyt varmistuvat. Kirjeessä kerrotaan tarkemmat tiedot ajan saamisesta koronarokotukseen sekä rokotukseen saapumisesta. Kirjeestä ei ole ikäihmisille hyötyä, jos se toimitetaan liian aikaisin puutteellisilla tai jo muuttuneilla tiedoilla: siksi varmistamme, että tärkeimmät järjestelyt ovat valmistuneet ennen kirjeen lähettämistä.

Rokotussivu terveyspalveluiden sivuilla on myös työn alla ja tulee täydentymään pian.

https://terveyspalvelut.kerava.fi/oma-terveys/koronarokotus

 

KASVO

Leirikoulujen linjaus ei ole muuttunut eli tällä hetkellä leirikouluja ei voida järjestää (linjaus annettu 25.1.).

 


Päivitetty 09.02.2021 klo 16:05