Uutiset

Uimahalli ja maauimala avataan kesäkuun alkupuolella, myös ohjattu liikunta starttaa

Keravan uimahallin kuvattuna sisäpuolelta, laajakuvana.
26.05.2021 klo 16:05

Päivitetty 2.6.2021 kävijämäärien rajoitusten osalta

Keravan liikuntapalvelut avaa koronaepidemiatilanteen paranemisen myötä palveluitaan edelleen. Uimahalli avautuu kaikille ikäryhmille 3.6. ja maauimalaan pääsee 7.6. alkaen. Liikuntapalvelun ohjattu kesätoiminta KesäKimara alkaa kesäkuun alussa. Toiminta toteutetaan turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden. 

Uimahalli avautuu kaikille ikäryhmille 3.6.

Uimahalli avataan kaikille ikäryhmille torstaina 3.6. alkaen. Uimahalliin otetaan kerrallaan enintään puolet normaalista asiakasmäärästä. Myös saunat ja kuntosalit ovat käytössä. Kuntosaleja voi käyttää enintään 10 henkilöä kerrallaan.

Uimahalli on auki 3.6.–4.6. klo 8–20 sekä 7.6. alkaen ma, ke ja pe klo 10–18 ja ti ja to klo 12–20, viikonloppuisin halli on suljettu. Henkilökunnan turvallisuuskoulutuksen vuoksi halli suljetaan ke 2.6. poikkeuksellisesti jo klo 15.

Kesäuimakouluja järjestetään uimahallissa koko kesän ajan. Ryhmissä on vielä jonkin verran tilaa.

Maauimala palvelee uinnin ystäviä koko kesän, mutta uimahalli on suljettuna 28.6.–8.8.

Maauimalaan pääsee 7.6. alkaen

Maauimala avataan maanantaina 7.6. Uimalan alueelle otetaan kerrallaan enintään nintään puolet normaalista asiakasmäärästä. Käynti maauimalaan tapahtuu uimahallin sisäänkäynnin ja kahvilan kautta. Poikkeuksellisesti maauimalasta ei ole kulkua uimahallin allastiloihin koronarajoitusten noudattamisen valvonnan vuoksi. 

Maauimala on auki arkisin klo 6–21 ja viikonloppuisin klo 10–19.

Maauimalassa järjestetään vesijumppaa maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoaamuina klo 8.00–8.45. Vesijumppaan otetaan enintään 25 osallistujaa. Lisäksi torstaisin klo 19.30–20.15 järjestetään syvänvedenjumppaa, johon pääsee enintään 12 osallistujaa. 

KesäKimara starttaa kesäkuun alussa 

Ohjattuja KesäKimara-tunteja järjestetään ulkotiloissa joka arkipäivä kesä-elokuun ajan. Kaikki KesäKimaran ohjaustuokiot ovat maksuttomia. Monipuolisia liikuntatunteja järjestetään puistoissa, kentillä ja Keinukalliossa. Yhdelle tunnille voi osallistua enintään 50 henkilöä. 
KesäKimaran ohjelma 2021

Muut kaupungin kuntosalit pysyvät vielä kiinni

City-voimailusali on suljettuna vielä toistaiseksi, sillä turvavälien ja kävijärajoitusten noudattamista ei siellä voida valvoa. Jäähallin kuntosali on suljettuna koko kesän peruskorjausremontin vuoksi.

Aikuisten ohjattu ryhmätoiminta sisäliikuntatiloissa on sallittua 1.6. alkaen enintään 10 henkilön ryhmille.

Päivitetty 04.06.2021 klo 14:17