Uutiset

Vesijohtovuoto korjattu Kantokadulla: alueen vesikatko ohi

ScanStockPhoto -kuvapankista ostettu kuva.
09.06.2022 klo 16:15

​Saviolla osoitteessa Kantokatu 11 havaittu vesijohtovuoto runkojohdossa on korjattu. Töiden aikana suljettuna ollut ajokatu Kantokatu 11 kohdalla on avattu ja käytössä.


Korjaustöiden valmistuttua vedenjakelu on palautunut normaaliksi kiinteistöissä, jotka sijaitsevat osoitteissa Nurmikkokuja 7, Nurmikatu 1-5 ja 11, Varvikkotie 8, 8a ja 10, Kantokatu 9 sekä Karpalokuja 1-6. 


Huomioitavaa vesikatkon jälkeen

Vedenjakelun keskeytyksestä johtuen voi putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, mistä voi aiheutua veden värjäytymistä ruskeaksi. Tämä voi aiheuttaa muun muassa vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä.


Vesihuolto suosittelee ennen veden käyttämistä mahdollisten haittojen poistamiseksi juoksuttamaan vettä runsaasti useammasta hanasta kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa "kolinaa" ja pärskintää vettä juoksutettaessa sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, ota yhteyttä vesihuollon asiakaspalveluun tai vikapäivystykseen.

Päivitetty 14.06.2022 klo 15:16