Uutiset

Vesijohtovuoto korjattu Koivikontiellä

ScanStockPhoto -kuvapankista ostettu kuva.
03.03.2021 klo 15:10

​Aamulla huomattu vesijohtovuoto on korjattu Koivikontiellä. Korjaustöiden ajaksi vedenjakelu jouduttiin keskeyttämään yhdeltä kiinteistöltä, jonka omistajaan vesihuolto on ollut yhteydessä. Vedenjakelu tämän kiinteistön osalta on jo palautunut tai palautuu normaaliksi illan aikana.


Vuoto huomattiin keskiviikkoaamuna 3. maaliskuuta hieman ennen klo 8, jolloin aloitettiin ensin selvittää vuodon laajuutta. Korjaustyöt pystyttiin aloitettamaan aamupäivällä.


Huomioitavaa vesikatkon jälkeen

Vedenjakelun keskeytyksestä johtuen voi putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, mistä voi aiheutua veden värjäytymistä ruskeaksi. Tämä voi aiheuttaa muun muassa vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. 

Vesihuolto suosittelee ennen veden käyttämistä mahdollisten haittojen poistamiseksi juoksuttamaan vettä runsaasti useammasta hanasta kunnes vesi kirkastuu. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa "kolinaa" ja pärskintää vettä juoksutettaessa sekä veden sameutta. Ellei noin 10–15 minuutin juoksutus auta, ota yhteyttä Keravan vesihuoltoon.

Päivitetty 03.03.2021 klo 15:40