Uutiset

Viherkaavan asukasillan tallenne katsottavissa 25.5. asti

24.05.2021 klo 18:55

​Viherkaavan ehdotusta esiteltiin 19. toukokuuta verkossa järjestetyssä asukasillassa, jota seurasi 34 viherkaavasta kiinnostunutta asukasta. Illan aikana esiteltiin viherkaavaan luonnosvaiheen jälkeen tehdyt muutokset, jonka jälkeen asukkailla oli mahdollisuus kysyä viherkaavaan liittyviä kysymyksiä.


Ehdotusvaiheeseen edenneessä viherkaavassa on kerrottu sekä karttojen avulla esitetty Keravan luonto ja ekologiset arvot, nykyiset virkistystoiminnot ja reitit sekä ratkaisuja rakentamisen vaikutuksien vähentämiseksi. Viherkaavan ehdotus koostuu yhteenvetokartasta ja kahdesta teemakartasta sekä näihin liittyvistä määräyksistä ja kaavaselostuksesta.


Viherkaavan kaavaselostukseen ja -määräyksiin sekä teemakarttoihin on tehty luonnosvaiheen jälkeen tarkennuksia sekä luonnosvaiheen aikana esille tulleita muutoksia, joita esiteltiin asukastilaisuudessa.


Asukasillan tallenne on katsottavissa 25.5.2021 asti kaupungin verkkosivuilla. Jos haluat katsoa tallenteen kokonäytön tilassa, aloita katselu ja klikkaa videon vasemmassa alareunassa oleva Youtube-tekstiä. Tämän jälkeen video aukeaa kaupungin Youtube-kanavalla, jossa videota voi katsella kokonäytön tilassa.


Viherkaavaehdotukseen ja sen materiaaleihin voi tutustua kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.kerava.fi/viherkaava. Viherkaavan ehdotus on nähtävillä 11.-25.5.2021, ja siitä voi jättää muistutuksen nähtävilläoloajan aikana joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

Päivitetty 24.05.2021 klo 19:01