Uutiset

Hyvä ikääntyä Keravalla webinaari järjestettiin eilen: katso tallenne ja vastaa kyselyyn

05.05.2021 klo 00:00

Hyvä ikääntyä Keravalla webinaari pidettiin eilen 4.5.2021

Webinaarissa esitetiin Hyvä ikääntyä Keravalla vuoteen 2030- ohjelman tausta ja eteneminen sekä kuultiin kaupunkilaisia kysymysten ja kommenttien muodossa. 

Keravan kaupungille on tärkeää, että tarjolla olevat ikäihmisten palvelut ovat oikea-aikaisia, tarvelähtöisiä ja hyvinvointia edistäviä. Siksi haluamme selvittää keravalaisten kokemuksia tämänhetkisistä ja tulevaisuuden ikäihmisten palveluista. Keravan kaupunki kerää Hyvä ikääntyä Keravalla vuoteen 2030 -ohjelman tiimoilta kuntalaisten mielipiteitä ikäihmisten palveluista nyt ja tulevaisuudessa. Kuntalaisten näkemykset ovat osaltaan rakentamassa yhteistä ikääntyvien palveluita koskevaa strategiaa, joka toimii pohjana palveluita kehitettäessä. 

Vaikuta ja kerro mielipiteesi hyvästä ikääntymisestä osallistumalla kyselyyn. Voit myös lähettää meille tarinoita hyvästä ikääntymisestä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi olet mukana kehittämässä uutta Hyvä ikääntyä Keravalla vuoteen 2030- ohjelmaa. 

Kysely hyvästä ikääntymisestä Keravalla

Jaa tarinasi hyvästä ikääntymisestä Keravalla


Hyvä ikääntyä Keravalla webinaaritallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.
Hyvä ikääntyä Keravalla -webinaaritallenne


Uutinen: Kuntalaiskysely hyvästä ikääntymisestä Keravalla – Vastaa 12.5. mennessä ja osallistu Kerava-palkintojen arvontaan!

Uutinen: Mitä on hyvä ikääntyminen ja miltä se tuntuu? Lähetä meille tarinasi!

Päivitetty 06.05.2021 klo 13:17