Uutiset

Ikääntyneiden koronarokotuksien ajan siirtämistä koskeneessa tekstiviestissä virheellisesti kaksi tietoa rokotuspisteestä

Anttilan kiinteistö syksyn väreissä.
19.02.2021 klo 09:55

Koronarokotukset järjestetään 22.2.2021 alkaen vanhalla Anttilan kiinteistöllä. Ikääntyneiden koronarokotuksien ajan siirtämistä koskeneessä tekstiviestissä oli virheellisesti mukana automaattinen viesti myös siitä, että uusi rokotusaika olisi Keravan terveyskeskuksella.

Noin 200:lle ikääntyneelle on eilen 18.2. lähetetty tekstiviesti toisen koronarokotusajan siirtämisestä. Tekstiviestissä on virheellisesti lukenut rokotuspisteen paikaksi sekä Anttilan kiinteistö (Kauppakaari 1) että Keravan terveyskeskus. Koronarokotukset järjestetään 22.2. alkaen Anttilan kiinteistöllä. Tekstiviestissä oli virheellistä tietoa Keravan terveyskeskuksen osalta.

Ikääntyneille lähetetyssä tekstiviestissä luki tieto siitä, että viikolle 8 varatut rokotusajat siirretään viikolle 16, ja lisäksi uusi tarkka aika rokotukseen. Viestissä luki oikein, että rokotukset järjestetään jatkossa Anttilan kiinteistöllä. Valitettavasti tekstiviestin mukana lähti myös vanha automaattinen viesti siitä, että rokotuspaikkana toimisi Keravan terveyskeskus.

Jatkossa koronarokotukset annetaan aina Anttilan kiinteistöllä. Pahoittelemme ristiriitaista tietoa sisältäneestä tekstiviestistä aiheutunutta haittaa.

-----------------------------

Koronarokotuksien tehosterokotteen, eli toisen rokotuksen aikoja on siirretty 12 viikon päähän niiden asiakkaiden osalta, jotka olivat ehtineet saada ensimmäisen rokotusannoksen ennen rokotusvälin kansallisen ohjeistuksen muuttumista. Kansallisen ohjeistuksen mukaan rokotusväli on 12 viikkoa aiemman noin kolmen viikon sijaan.
THL:n uutinen suosituksesta rokotusvälin pidentämiseen 

Päivitetty 19.02.2021 klo 10:52