Uutiset

Aloita psykologian yliopisto-opinnot Keravalla ilman pääsykokeita

23.08.2017 klo 10:45

Keravan ja Järvenpään Opistot tarjoavat yhdessä hyvän startin psykologian yliopisto-opintoihin.

 

Psykologia tutkii ihmisen toimintaa ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Tutkimuskohteina ovat muun muassa ihmisen muisti, tunteet ja sosiaalinen vuorovaikutus.  Psykologia on yksi suosituimmista oppiaineista yliopistossa, joten opiskelemaan ei ole helppo päästä. Avoin yliopisto helpottaa opiskelun aloittamista: se on kaikille avoin. Psykologia tarjoaa myös monelle lisäosaamista omaan työhön, vaikkei yliopistoon pyrkisikään.

 

Keravalla psykologian perusopinnot alkavat monimuoto-opiskeluna tiistaina 12.9. Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa, ja siihen voi hyvin osallistua työn ohella. Psykologi, tuutor Laura Airaksisen johdolla tutustutaan Turun avoimen yliopiston etäluentoihin ja kurssiaiheisiin. Opiston kautta suoritetaan 15 opintopistettä ja loput perusopinnoista (10 opintopistettä) vois suorittaa omassa aikataulussa verkon välityksellä, esimerkiksi vasta vuonna 2019.

 

Opintokokonaisuudesta Turun avoimessa yliopistossa vastaava Mikko Ylinen suosittelee opiskelun alkuun tätä osakokonaisuutta.

– Koko perusopinnot yhdessä lukuvuodessa on monelle liian raskas, siksi nyt on valikoitu helpoimmin lähestyttävät kurssit aloitukseen, Ylinen kertoo.

Ja kun on tuutorin ja ryhmän tuella päässyt hyvin alkuun, voi jatkaa opinnot loppuun. Opintosuoritusaikaa osakokonaisuuteen saa 31.7.2018 asti, joten vielä ensi kesänäkin voi tenttiä kursseja.

 

Ilmoittautumiset psykologian opintoihin jatkuvat 5.9. asti osoitteessa www.opistopalvelut.fi/kerava. Lisätietoja: suunnittelija-koordinaattori Sanna Iranta, p. 040-3182471.

Päivitetty 23.08.2017 klo 10:47