Uutiset

Keravan kartano tuo kesän - kesäsuunnitelmat ja varausohjeet

13.04.2017 klo 14:40

Keravan kartanon kesä 2017 - meidän yhteinen kesähuvilamme

Kesällä 2017 Keravan kartanoa luotsaa Keravan kaupungin yhteisöllisyys- ja kaupunkiaktivismitiimi yhdessä kahvilayrittäjän kanssa. Kesän aikana testataan erilaisia ideoita ja esitellään uusia toimintamuotoja. Kartanon kesä starttaa 6.5. avoimilla ovilla.

Keravan kartano on kaupungin uinuva helmi. Toukokuussa kartanon äänimaailma täytyy linnunviserryksestä ja kesäkuussa nautitaan kukkaan puhjenneesta kartanon pihapiiristä. Heinäkuussa kartano kutsuu hiljaisuuteensa. Elokuun pimenevät illat vietetään omenapuiden katveessa. Keravan kartanolla viihtyy niin aurinkoisella kuin sateisellakin säällä. Sateen ropina ja hirsinen kartano sulkee lempeään huomaansa kahvittelijat ja kirjoihinsa uppoutujat.

Keravan kartanon kesä tehdään yhteistyössä kahvilayrittäjän, tapahtumien järjestäjien ja kaupunkilaisten kanssa. Kartanon kahvilayrittäjä selviää huhtikuun viimeisellä viikolla, jolloin kesäkuviot selviävät kokonaisuudessaan. Nyt on aika tutustua kesän suunnitelmiin ja pohtia, mitä juuri sinä tai yhteisösi haluaisi kartanolla tehdä. Haluaisitko kartanolta työpisteen yhteisöllisestä työtilasta, varata iltajuhliin tai kesäiseen kokoukseen aikaa tai tuoda ryhmäsi kesäretkelle?

Varausohjeet ja suunnitelmat on luettavissa kartanon nettisivulta: www.kerava.fi/keravankartano.


Päivitetty 13.04.2017 klo 14:43