Uutiset

Keravan Nuorisopalveluissa haettavana yksilö- ja työhönvalmentajan toimi

12.09.2017 klo 12:00

​Keravan nuorisopalveluiden nuorten työpaja Jengassa on haettavana Yksilö- ja työhönvalmentajan toimi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjolla on monipuolinen ohjaustehtävä toimintaympäristössä, jossa nuorten erilaisia palvelutarpeita tunnistetaan ja niihin pyritään vastaamaan yksilö- ja työhönvalmennuksen keinoin.

Nuorten työpaja Jenga tarjoaa 17 - 29 -vuotiaille nuorille tavoitteellista ja elämänhallintaa tukevaa matalan kynnyksen työpajatoimintaa ja valmennuspalvelua, joiden avulla nuorten perustoimintakyky paranee sekä työ- ja opiskeluvalmiudet kehittyvät. Kohderyhmänä ovat nuoret, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaista tukea oman hyvinvointinsa vahvistamiseen ja tulevaisuuden rakentamiseen. Toiminta on suunnattu erityisesti nuorille, jotka ovat jääneet ilman opiskelu- ja työpaikkaa. Valmennuksen ytimen muodostavat yksilövalmennus, ryhmä- ja yhteisövalmennus, työtoiminta sekä luovat menetelmät, joiden avulla käsitellään elämänhallintaan liittyviä eri osa-alueita.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta. Edellytämme yksilö- ja työhönvalmentajalta asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä tulla toimeen haastavien nuorten kanssa. Arvostamme kehittävää työotetta ja asennetta, paineensietokykyä sekä itsenäisen työskentelyn taitoja.

Hakuaika päättyy 1.10.2018.

Mikäli kiinnostuit tai tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut, löytyvät tarkemmat paikka- ja hakutiedot  täältä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/151378

Tutustu myös nuorisopalveluihin ja nuorten työpaja Jengaan:
www.keravannuorisopalvelut.fi


Yhteystiedot

vs. nuorisosihteeri Jyrki Malinen, p. 040 318 2196, jyrki.malinen@kerava.fi
työpajaesimies Minna Liljelund, p. 040 318 4070, minna.liljelund@kerava.fi

Päivitetty 12.09.2017 klo 11:51