Uutiset

Sykettä sydämiin ja senioreiden säpinät –tapahtumassa liikuttiin yhdessä vauvasta vaariin

24.08.2017 klo 14:00
Tiistaina 22.8.2017 keravalaiset lapset ja seniorit pääsivät nauttimaan liikunnan riemusta Sykettä sydämiin ja Senioreiden säpinät -tapahtumassa Kalevan urheilupuistossa. Epävakaisesta säästä huolimatta tapahtumassa vieraili runsaasti ihmisiä. Tapahtumassa oli yhteistä ohjelmaa lapsille ja isovanhemmille. Perheen pienimille illan kohokohta oli Kengurumeiningin esiintyminen.  

Sykettä sydämiin ja Senioreiden säpinät –tapahtuman järjestivät Keravan liikuntapalvelu ja varhaiskasvatus yhteistyössä paikallisten liikuntaseurojen kanssa. Tapahtuma oli osa Keravan Suomi sata vuotta –tapahtumia. Lapset ja isovanhemmat pääsivät yhdessä kiertämään liikuntarasteja, tutumaan paloautoon ja ambulanssiin, katselemaan rivitanssia ja kuuntelemaan musiikkiesityksiä. Senioreille oli tarjolla tietoa liikuntamahdollisuuksista ja liikunnallisia tehtäviä.

- Ollaan odotettu tapahtumaa kovasti, tämä on mummin ja lapsen yhteistä aikaa, kertoi Pirjo Sahala, joka oli paikalla lapsenlapsensa Sohvin kanssa. – On ihanaa, että tällaista järjestetään, on todella tervetullutta tapahtumaa. 

Tapahtuman tavoitteena oli liikkumisen ilo, osallisuus ja yhdessä tekeminen Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi. Mukana olivat kaikki keravalaiset kunnalliset ja yksityiset päiväkodit. Lapset olivat lähettäneet etukäteen kutsun kummille, isovanhemmalle tai muulle tärkeällä ihmiselle, jonka kanssa he saapuivat tapahtumaan. Tapahtuman yhteistyökumppaneina olivat Keravan ateriapalvelut, Keravan terveystoimi, Blackbirds, Keravan  Pallo -75, Keravan Ringette, Liikenneturva, Keravan naisvoimistelijat, Keski-Uudenmaan pelastustoimi ja Savion VPK. 

Suunnitelmissa on järjestää suosittu tapahtuma ensi vuonna uudestaan.

Keravan kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Päivitetty 24.08.2017 klo 13:35