Uutiset

Uudistuksia Leiri- ja kurssikeskus Kesärinteen varauksiin, käyttöohjeisiin ja -maksuihin

11.04.2017 klo 15:30

Kesärinteen Leiri- ja kurssikeskuksen osalta kevät tuo mukanaan joitain muutoksia. Suurin muutos on siirtyminen sähköiseen varausjärjestelmään, jossa voi tarkastella vapaita aikoja ja tehdä varauksia reaaliaikaisesti. Toinen muutos on Nuorisopalveluiden hinnaston päivitys, joka koskettaa myös Kesärinteen vuokrahintoja. Hinnaston rakennetta on pyritty selkiyttämään ja käyttösääntöjä ja –ohjeita on päivitetty. Laskutus pysyy toistaiseksi ennallaan.


Kesärinteen avaimen nouto Nuorisopalveluista

Avain Kesärinteen tiloihin on toistaiseksi noudettava Nuorisopalveluiden toimistosta; Kultasepänkatu 2; 04250 Kerava (Taide- ja museokeskus Sinkka) arkisin (ma-pe) klo 8-11 ja 12-15 välisinä aikoina. Kevään aikana Kesärinteen koko lukitusjärjestelmä uusitaan ja siitä tiedotetaan myöhemmin lisää.


Kesärinteen varaukset sähköiseen varauskalenteriin

Kesärinteen varauksia tehdään jatkossa sähköisen varauskalenterin kautta. Sähköinen varauskalenteri on internet-pohjainen ja varauksien teko edellyttää rekisteröitymistä. Tämä ei vaadi muuta kuin toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja varauksen yhteyshenkilön tiedot. Vapaita aikoja voi katsella kirjautumatta. Jos käyttövuorosta haluaa tehdä varauksen, täytyy ensin kirjautua sisään tai luoda uusi käyttäjätunnus. Samalla käyttäjätunnuksella voi jatkossa kirjautua kalenteriin ja tehdä uusia varauksia. Tehdyt varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja vahvistetusta varauksesta lähetetään sähköpostina varausvahvistus, jonka jälkeen varaus on hyväksytty ja sitova. Varauksia voi tehdä kuluvalle ja seuraavalle kalenterivuodelle.

 

Nuorisopalveluiden kotisivujen Kesärinne -välilehti:
http://www.keravannuorisopalvelut.fi/tilat/kesarinne/

Kesärinteen varauskalenteri:
http://www.supersaas.com/schedule/kerava/varauskalenteri

Nuorisopalveluiden hinnasto:
http://www.keravannuorisopalvelut.fi/wp-content/uploads/2013/01/Taksat-ja-maksut_01_04_2017_alkaen.pdf

Kesärinteen käyttösäännöt ja –ohjeet:
http://www.keravannuorisopalvelut.fi/wp-content/uploads/2013/01/kesarinteen_ohje_01_04_2017_final.pdf

 

Lisätiedot:

www.keravannuorisopalvelut.fi
puh 040 318 3415 (Kesärinne)
kesarinne@kerava.fi

Päivitetty 12.04.2017 klo 13:31