Uutiset

Vastaanotolle ilmoittautuminen on vaivatonta terveyskeskuksen itseilmoittautumisautomaatilla

25.06.2019 klo 12:20

​Keravan terveyskeskuksessa otettiin käyttöön itseilmoittautumisautomaatit viime syksynä. Automaateilla ilmoittaudutaan hoitajan, lääkärin, fysioterapeutin ja puheterapeutin ajanvarausvastaanotolle. Lisäksi automaateilla ilmoittaudutaan jonoon päivystyksen hoidon tarpeen arviointiin (C-aula), MIEPÄ:ään (C-aula) ja potilastoimistoon / infoon (B-aula).

Automaatteja on kolme ja laitteet sijaitsevat terveyskeskuksen A-, B- ja C-sisäänkäyntien aulatiloissa terveyskeskuksen 1. kerroksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu viivakoodillisella kortilla (Kela-kortti tai ajokortti) tai näppäilemällä kosketusnäytölle henkilötunnus.

Automaatin näytöllä näkyy varattu hoitoaika ja oikea odotustila. Asiakas saa tiedot mukaansa myös tulosteena. Samalla hoitava ammattilainen saa omalle tietokoneelleen tiedon asiakkaan saapumisesta. Asiakas voidaan siis kutsua mahdollisimman nopeasti sisään tai kertoa asiakkaalle, jos vastaanotto viivästyy.

Itseilmoittautumislaitteiden avulla kaupunki pystyy tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua ja samalla asiakkaan tietosuoja paranee. 

 

Näin käytät itseilmoittautumisautomaattia:

 

1.     Näytä kelakortin tai ajokortin viivakoodi lukijaan tai näppäile kosketusnäytölle henkilötunnuksesi.

2.     Näytöltä näet varatun hoitoajan ja oikean odotustilan.

3.     Automaatti tulostaa tiedot hoitoajan ja odotustilan tiedot kuitille.

Katso myös automaattien ohjevideo.

Päivitetty 25.06.2019 klo 14:27