Uutiset

Vesihuoltoverkoston korjaustyö muuttaa liikennejärjestelyjä Saviontien ja Törmäkujan risteyksessä

06.05.2022 klo 15:00

​Kaupunki korjaa vesihuoltoverkostoa Saviontien ja Törmäkujan risteyksessä. Korjaustyöt aiheuttavat muutoksia alueen liikennejärjestelyihin maanantaista 9. toukokuuta alkaen. Korjaustöiden arvioitu kesto on kolme päivää.


Järjestelyt vesihuoltoverkoston korjaustöitä varten alkavat maanantaina 9. toukokuuta klo 8, ja korjaustyöt kestävät arviolta keskiviikkoon 11. toukokuuta asti. Työt voivat valmistua myös aiemmin, mutta töiden aiheuttamiin muutoksiin liikennejärjestelyissä on hyvä varautua myös keskiviikkona.


Korjaustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Saviontien ja Törmäkujan risteysalueella. Korjaustöiden ajaksi Saviontietä kavennetaan työmaan kohdalla, mutta Saviontien liikenne säilyy kaksisuuntaisena. Saviontiellä pohjoisesta tulevilla on etuajo-oikeus ja etelästä tulevilla väistämisvelvollisuus. Lisäksi ajonopeutta työmaa-alueen lähettyvillä pienennetään turvallisuussyistä.


Muutoksia töiden valmistumisaikatauluun voi seurata kaupungin verkkosivuilta. Korjaustöiden aiheuttamasta vedenjakelun keskeytyksestä ja käytössä olevasta väliaikaisesta vedenjakelupisteestä on viestitty kyseessä oleville Törmäkujan kiinteistöille etukäteen.

Päivitetty 06.05.2022 klo 16:13