Uutiset

Yhteishenkeä vahvistettiin Kaikki Pelissä -jalkapallotapahtumassa

26.09.2019 klo 08:20

​Yli 1000 keravalaista alakoululaista osallistui syyskuussa KP-75:n järjestämään Kaikki Pelissä -jalkapallotapahtumaan Kalevan urheilupuistossa. Tärkeintä tapahtumassa on se, että kaikki ovat mukana – joko pelaamassa taidoista riippumatta tai kannustamassa. Leikkimielisisten turnauspelien tuloksia ei kirjata, eikä sijoituksella ole merkitystä.

Kun opettaja Kirsi Heikkinen kysyi Keskuskoulun 6B-luokkalaisilta, osallistutaanko tapahtumaan tänäkin vuonna, vastaus oli selvä: ehdottomasti osallistutaan. Parasta tapahtumassa on Santtu Talvitien mukaan se, että saa hävitä ja voittaa. "Ja yhteishenki!" luokkakaveri Luna Korventaival lisää. Oppilaiden mielestä on myös mukavaa päästä välillä ulos luokasta.

Opettajalle kynnys tapahtumaan osallistumiselle on matala. Heikkinen on harjoitellut luokkansa kanssa hieman liikuntatunneilla, mutta muut valmistelut hoitaa KP-75. Menetetyt oppitunnit taas korvautuvat luokkahengen vahvistumisella. 6B-luokkalaisten ilmeistä näkyykin, että tapahtumaan on kannattanut osallistua.


Kaikki pelissä.jpg

6B-luokan oppilaat Luna Korventaival, Emma Järvinen ja Santtu Talvitie nauttivat turnauksesta aurinkoisessa säässä.

Päivitetty 26.09.2019 klo 08:30