Anna palautetta

Anna meille palautetta oheisella palautelomakkeella. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä, jätä myös yhteystietosi ja rastita yhteydenottoruutu. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Otathan huomioon, että palautelomake on tarkoitettu ainoastaan yleisluontoisten yhteydenottojen tekemiseen. Ethän merkitse palautelomakkeeseen henkilötunnusta tai arkaluonteisia, esimerkiksi terveydentilaan liittyviä tietoja. 

Et myöskään voi käyttää lomaketta sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamiseen. Sosiaali- ja terveyspalveujen yhteydenottokanavat löydät Keravan terveyspalvelujen verkosivuilta: Sähköiset palvelut.

Katuvalaistuksessa havaituista häiriöstä ilmoitetaan joko merkitsemällä häiriökohta kartalle osoitteessa katuvaloviat.kerava.fi, soittamalla ja jättämällä viesti vastaajaan puh. 040 311 3838 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katuvaloviat.kerava@eltelnetworks.com

Katujen kunnossapitoa, kuten lumenaurausta ja hiekoittamista, koskevaa palautetta lähetetään osoitteeseen kuntateknisetpalvelut@kerava.fi.

Palautelomakkeen kautta ei voi antaa virallista mielipidettä tai muistutusta nähtävillä olevista kaavahankkeista tai katu- ja puistosuunnitelmista.

  • Mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava. 
  • Muistutukset katusuunnitelmista sekä puistosuunnitelmista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava.

Aihe

Sivu

Viesti*

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite