Tutkijanhuoneet

Sukututkijanhuone

Sukututkijanhuone on tarkoitettu sukututkijoille ja muille mikrofilmilukulaitetta tarvitseville. Sukututkijanhuoneessa voi myös digitoida mikrofilmejä ja -kortteja.

Sukututkijanhuone on käytettävissä arkisin ja lauantaisin kirjaston aukioloaikoina.

Tilan käyttö vaatii ajanvarauksen ja voimassaolevan kirjastokortin Kirkes-kirjastoihin. Sukututkijanhuoneen käyttö on maksutonta sukututkimustarkoituksiin sekä mikrofilmien tai -korttien digitointiin.

Tilan voi varata myös päiväksi tai maksimissaan viikoksi tutkijanhuoneena jos sukututkimuskäyttöä ei ole. Tutkijanhuonekäytössä tilan varaus on maksullista.

Tutkijanhuoneet 1-3

Tutkijanhuoneet ovat käytettävissä koko viikon maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 välisenä aikana. Tilojen käyttö vaatii ajanvarauksen ja voimassaolevan kirjastokortin Kirkes-kirjastoihin.

Enimmäisvarausaika on kolme kuukautta.

Huoneiden hinnat:

5 e / päivä
20 e / viikko
50 e / kuukausi
 
Varaus tulee perua viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen alkamisajankohtaa. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysi hinta.

Tutkijanhuoneisiin lainataan kulkuavain. Avain palautetaan varauksen loputtua.

Huoneissa on työasemat internet-yhteydellä ja tulostusmahdollisuus. Omaa kannettavaa voi käyttää kirjaston langattomassa verkossa.

Tarkasta tilojen varaustilanne seuraavista linkeistä:


Tutkijanhuone 1

Tutkijanhuone 2

Tutkijanhuone 3

Tilan voi varata numerosta 040 318 2455 tai sähköpostilla osoitteesta kirjastontilat(at)kerava.fi maanantaista perjantaihin klo 12 - 15 välisenä aikana.
 

Päivitetty 10.06.2021 klo 13:03