Kokous- ja majoitustilat

Keravalla on tiloja, joissa seurat ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat järjestää kokouksia tai pitää tilaisuuksia. Keravan kaupunki omistaa myös kesäleiritoimintaan sopivan Kesärinteen leiri- ja kurssikeskuksen, jota voi vuokrata sekä päivä- että yöpymiskäyttöön.


Kauppalantalo
Aleksis Kiven tie 4, 04200 Kerava


Kauppalantalossa on varattavissa yksi kerhohuone arkisin klo 8-20. Huoneen voi varata kokouksia tai yksityis- ja yritystilaisuuksia varten ympäri vuoden.


Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus
Turaniementie 27, 04370 Tuusula


Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven rannalla ja sieltä löytyvät hyvät olosuhteet luonnonläheiseen leiri- ja kokoustoimintaan. Kesärinteellä voi järjestää leirejä, kokouksia ja juhlia sekä veneillä, kalastella, marjastaa tai muuten vain ulkoilla luonnon keskellä. Kesärinne on varattavissa yksityisille henkilöille, järjestöille, yhdistyksille, seuroille ja seurakunnille.


Lapilan kartano 
Lapilantie 19, 04200 Kerava


Lapilan kartano sijaitsee Keravalla, Lapilan kaupunginosassa. Kartanoa on mahdollista vuokrata erilaisia perhejuhlia, kokouksia ja yritystilaisuuksia varten ympäri vuoden. Kesällä kartanossa toimii kesäkahvila, joka tarjoaa keitto- ja salaattilounasta sekä kahvilatuotteita. 

Päivitetty 27.09.2022 klo 15:01