Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus

Turaniementie 27, 04370 Tuusula


Kesärinteen leiri- ja kurssikeskus sijaitsee Tuusulassa Rusutjärven rannalla ja sieltä löytyvät hyvät olosuhteet luonnonläheiseen leiri- ja kokoustoimintaan. Kesärinteellä voi järjestää leirejä, kokouksia ja juhlia sekä veneillä, kalastella, marjastaa tai muuten vain ulkoilla luonnon keskellä. Kesärinne on varattavissa yksityisille henkilöille, järjestöille, yhdistyksille, seuroille ja seurakunnille.


Tilojen varaaminen


Varaukset tehdään Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta. Tutustu ohjeisiin Timmin käytöstä. Timmissä yön yli varauksen pystyy tekemään klikkaamalla varauskalenterissa halutun päivän kohdalla hiiren oikeaa painiketta, minkä jälkeen aukeaa valikko. 


Vuokrattavat tilat

Kesärinne käsittää majoitus- sekä päärakennuksen, jossa on salitila, sauna ja keittiö mitoitettuna 61 henkilölle. Päärakennuksessa on myös pienempi ryhmätyötila. Tutustu Kesärinteeseen valokuvien avulla


Kesärinteen varustukseen kuuluvat peitot ja tyynyt, mutta vuokraajat tuovat omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Lakanoiden käyttö on pakollista. Kesärinteen tiloihin tai alueelle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.


Pää- ja majoitusrakennuksessa 61 majoituspaikkaa 2-8 hengen huoneissa

  • päärakennuksessa kaksi kolmen hengen huonetta
  • majoitusrakennuksessa on kuusi 7-8 hengen huonetta, yksi 6 hengen huone ja kaksi 2 hengen majoitushuonetta (kolmeen huoneeseen käynti suoraan ulkoa)

Sali noin 60 hengelle

  • Salissa pöydät ja tuolit. Lisäksi 65" näyttöruutu. Salissa osittain pimentävät verhot

Takkatupa noin 20 hengelle

  • Näyttöruutu 55" liikuteltavissa. Kalustettu n. 10 henkilön kokouksille

Valmistuskeittiö, astiastot noin 60 hengelle

  • Ruuan valmistusta varten öytyy teollisuusliesi/uuni, teollisuuspata, kahvinkeitin, mikro sekä normaaliin ruuan valmistukseen liittyvät välineet. Salissa on 2 kpl lämpöhauteita ja yksi kylmähaude. Lisäksi keittiössä on 2 jääkaappipakastinta sekä kylmiö

Sauna ja pesutila

  • sauna noin 15 hengelle ja 4 kpl suihkuja. Huom! Pukeutumistila on erittäin pieni.

Ulkotakka ja grillikatos

  • Ulkotakka ja nuotiopaikka päärakennuksella, grillikatos rannalla

Vuokrattaviin tiloihin voi tutustua arkisin klo 9-14 sopimalla tutustumisesta sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi


Vuokraushinnat 1.1.2021 alkaen

Kesärinteen vuokraushinnoissa on kaikille tarkoitettu perushinta ja lisäksi edullisemmat keravalaisille nuorisoyhdistyksille sekä seuroille, järjestöille, yhdistyksille ja seurakunnille tarkoitetut hinnat.


Vuorokausivaraajat voivat varaustilanteen salliessa ostaa vuorokauteen lisätunteja lisätuntihinnan mukaan, esimerkiksi aikaistaa varausta alkavaksi klo 12 tai myöhäistä lähtöä klo 18 asti. Tuntivarauksen, jonka loppumisajankohta on klo 24 tai myöhemmin, katsotaan aina sisältävän yöpymisen ja hinnoitellaan vuorokausihinnan mukaisesti.


Perushinta

Vuorokausi klo 16-14: 650 euroa/vrk
Tuntihinta (ei sisällä majoitustilan käyttöä): 50 euroa/h
Lisätuntihinta vuorokausivaraukseen: 40 euroa/h

 

HUOM! Käyttövälillä 1.9. - 30.4. pois lukien vko 42 ja vko 8, sekä joululoma ja pääsiäinen vuorokausi arkivaraukset (varaus alkaa aikaisintaan sunnuntaina klo. 16.00 ja päättyy viimeistään perjantaina klo. 14.00). Hinta on 325 €/vrk.

Keravalaiset nuorisoyhdistykset (2/3 jäsenistä alle 29-vuotiaita):

Vuorokausi klo 16-14: 130 euroa
Tuntihinta (ei sisällä majoitustilan käyttöä): 15 euroa/h
Lisätuntihinta vuorokausivaraukseen: 12 euroa/h


Seurat, järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat:

Vuorokausi klo 16-14: 320 euroa/h
Tuntihinta (ei sisällä majoitustilan käyttöä): 20 euroa/h
Lisätuntihinta vuorokausivaraukseen: 20 euroa/h

 

HUOM! Käyttövälillä ( 1.9. - 30.4. pois lukien vko 42 ja vko 8, sekä joululoma ja pääsiäinen) vuorokausi arkivaraukset (varaus alkaa aikaisintaan sunnuntaina klo. 16.00 ja päättyy viimeistään perjantaina klo. 14.00). Hinta on 160 €/vrk.


Varauksen peruminen tai muuttaminen ja laskutus

Varauksen voi perua tai muuttaa ilman kustannuksia viimeistään kolme (3) viikkoa ennen varauksen alkamista lähettämällä peruuttamis- tai muutosilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Mikäli peruutus tai muutos tulee myöhemmin, laskutetaan varaus täysimääräisenä. Varausmuutoksia tehdään vapaana olevien vuorojen puitteissa.


Kesärinteen varaukset laskutetaan vuoron päättymisen jälkeen.


Vahingot, siivoaminen ja avaimet

Varaajan velvollisuuksiin kuuluu siivota leirikeskus samaan kuntoon kuin se oli varauksen alkaessa. Varauksen päätyttyä käytetyt tilat, välineet ja laitteet tarkastetaan. Mikäli siivouksessa havaitaan puutteita, peritään lisäsiivousmaksu 50 euroa/alkava tunti. 


Varaajan on ilmoitettava kaikesta, mikä hajoaa tai vaurioituu. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään seuraavana arkipäivänä osoitteeseen avainpalvelut@kerava.fi. Huolimattomuudesta tai ilkivallasta aiheutuneet vahingot laskutetaan korjauskulujen mukaisesti.


Varaaja saa varauksen yhteydessä ilmoittamaansa puhelinnumeroon ovikoodin, jolla pääsee sisälle päärakennukseen. Lisäksi varaajalle toimitetaan hälytyslaitteen koodi, jonka luovuttaminen ulkopuolisille on kielletty. Muut tarvittavat avaimet löytyvät päärakennuksesta, ja avainten sijainti ilmoitetaan tekstiviestillä. Kadonneista avaimista peritään 100 euroa/avain.


Ota yhteyttä

  • Tiedustelut ja varauksiin liittyvät kysymykset sähköpostitse avainpalvelut@kerava.fi
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-aikana (klo 08-16) puh. 040 318 2872 tai 040 318 2754
  • Kiireellisissä tapauksissa virka-ajan ulkopuolella (klo 16-08) ja viikonloppuisin kaupunkitekniikan vikapäivystys, puh. 040 318 4140
Päivitetty 23.09.2022 klo 12:37