Koulujen ja päiväkotien tilojen käyttö

<< Takaisin kasvatuksen ja opetuksen toimialan sivuille

<< Takaisin Tilojen varaaminen sivulle


Liikuntasaleja myönnetään seuraavilta kouluilta: Ahjon koulu, Keravanjoen koulu, Kalevan koulu, Keravan lukio ja aikuislukio (Nikkarin koulukiinteistö), Killan koulu, Kurkelan yhtenäiskoulu, Savion koulu, Sompion koulu (Keravan yhteiskoulun kiinteistö) ja Svenskbacka skola (Kanniston ruotsinkielinen koulu). Sompion koulun juhlasalia ei vuokrata pallopelikäyttöön, mutta se on varattavissa esim. tanssiin ja voimisteluun. Killan koululla, Kurkelan koululla sekä Keravan lukiossa ja aikuislukiossa on vuokrattavissa liikuntasalien lisäksi tanssisalit.

Kurkelan koulun liikunta- ja tanssisaliin varatuille
vuoroille PIN-koodilla

Kurkelan koulun D-ovessa, josta kuljetaan liikunta- ja tanssisaliin, on iLOG-lukkojärjestelmä. Lukko on nyt liitetty Timmi-varausjärjestelmään ja toimii tästä lähtien PIN-koodilla.

Varauksen yhteydessä vuorolle luodaan oma PIN-koodi, esimerkiksi 1234#. Koodi on mukana varauksen hyväksymisestä lähetettävässä vahvistusviestissä. PIN-koodi on voimassa varauksen ajan ja 30 minuuttia ennen ja jälkeen vuoron. PIN-koodi tulee voimaan vasta varauksen hyväksymisestä seuraavana päivänä.

Lisätietoja

Kurkelan koulun koulusihteeri Ritva Somero, ritva.somero@kerava.fi
tai tilavaraukset@kerava.fi

Akuutit ovenavausasiat:
Kurkelan koulun kouluisäntä Anna Roström, p. 040 318 2475Huom! Keravanjoen koulun Lapilan toimipiste on poistunut käytöstä ja Päivölänlaakson koulu aloittanut toimintansa.

Luokka- ja muita tiloja myönnetään tilanteen mukaan kaikilta kouluilta.

Voit käydä katsomassa Keravan tilojen varaustilannetta Timmi tilavaraus -ohjelmasta.

Kausivuorohaku on vuosittain helmikuussa. Kausivuorohausta ilmoitetaan Keravan kaupungin nettisivuilla.

Helmikuun kausivuorohaun ulkopuolella tilojen käyttövuoroja voi hakea Timmissä.

Koulutilojen hinnasto
​Tilojen käyttölupahakemus
Päivitetty 03.08.2020 klo 10:13