Sports and Outdoors

Liikunta ja ulkoilu

Keravalla on paljon liikuntapaikkoja, joissa voi liikkua ja ulkoilla. Lähiliikuntapaikat on tarkoitettu kaikille, ja niitä saa käyttää vapaasti. Urheiluseuroja on 50.  Seuroissa voi harrastaa monia eri liikuntalajeja, esimerkiksi jalkapalloa ja uintia.

 

Uimahalli
Tuusulantie 45, Kerava

Uimahalli on tällä hetkellä suljettu.

Maauimala on ulkona, uimahallin vieressä. Maauimalassa on uima-allas uimataitoisille ja kahluuallas lapsille, ulkosuihkut, beach volley -kenttä ja nurmialueita. Maauimala on auki kesällä.

 

Jäähalli
Metsolantie 3, Kerava
Jäähallissa voi esimerkiksi luistella ja pelata jääkiekkoa. Jäähallissa on maksuttomia yleisöluisteluvuoroja elokuusta huhtikuun loppuun.

 

Lisätietoa:
Liikuntatoimisto
Metsolantie 3, 04200 Kerava

Asiakaspalveluajat: ma–pe klo 8–12 ja 13–15.30
liikunta@kerava.fi
puh. 040 318 2168
www.kerava.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu

Sports and Outdoors

Kerava has many sports facilities for outdoor activities and exercise. Local sports facilities are intended for everyone and can be used freely. There are 50 Sport Clubs in Kerava. You can participate in many different sports such as football and swimming.

 

Swimming Hall   
Tuusulantie 45, Kerava

The swimming hall is currently closed.

The Outdoor Swimming Pool is located outside next to the swimming hall. There are also a wading pool for children, outdoor showers, a beach volleyball court and lawn areas. The outdoor swimming pool is open only in the summer.

 

Ice Hall
Metsolantie 3, Kerava
At the ice hall you can skate and play ice hockey. There are public skating shifts free of charge from August to the end of April.

 

Additional Information:
Sport Office
Metsolantie 3, 04200 Kerava

Customer service hours: Mon – Fri 8–12 and 13–15.30
liikunta@kerava.fi
tel. 040 318 2168
www.kerava.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu

Päivitetty 09.09.2016 klo 12:05