Beden eğitimi ve açık hava faaliyetleri

Liikunta ja ulkoilu

Keravalla on paljon liikuntapaikkoja, joissa voi liikkua ja ulkoilla. Lähiliikuntapaikat on tarkoitettu kaikille, ja niitä saa käyttää vapaasti. Urheiluseuroja on 50.  Seuroissa voi harrastaa monia eri liikuntalajeja, esimerkiksi jalkapalloa ja uintia.

 

Uimahalli
Tuusulantie 45, Kerava

 Uimahalli on tällä hetkellä suljettu.

Maauimala on ulkona, uimahallin vieressä. Maauimalassa on uima-allas uimataitoisille ja kahluuallas lapsille, ulkosuihkut, beach volley -kenttä ja nurmialueita. Maauimala on auki kesällä.

 

Jäähalli

Metsolantie 3, Kerava
Jäähallissa voi esimerkiksi luistella ja pelata jääkiekkoa. Jäähallissa on maksuttomia yleisöluisteluvuoroja elokuusta huhtikuun loppuun.

 

Lisätietoa:
Liikuntatoimisto
Metsolantie 3, 04200 Kerava

Asiakaspalveluajat: ma–pe klo 8–12 ja 13–15.30
liikunta@kerava.fi
puh. 040 318 2168
www.kerava.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu

​Beden eğitimi ve açık hava faaliyetleri

Kerava'da hareket edebileceğin ve açık hava faaliyetlerinde bulunabileceğin birçok spor mekanı vardır. Yakındaki spor mekanları herkes içindir ve onlar serbestçe kullanılabilir. 50 adet spor kulübü vardır. Kulüplerde birçok farklı spor dalıyla uğraşılabilir, örneğin futbol ve yüzme.

 

Halka açık yüzme havuzu
Tuusulantie 45, Kerava

Kapalı yüzme havuzu şuan kapalıdır.


 

Açık hava yüzme havuzu halka açık yüzme havuzunun yanında, dışarıdadır. Açık hava yüzme havuzunda yüzme bilenler için bir yüzme havuzu ve çocuklar için bir seyyar havuz, dışarıda duşlar, plaj voleybolu sahası ve çim alanlar vardır. Açık hava yüzme havuzu yazın açıktır.

 

Buz Pateni Sarayı

Metsolantie 3, Kerava
Kapalı mekan buz pateni pistinde buz pateni yapılabilir ve buz hokeyi oynanabilir. Buz pateni sarayında ağustostan nisan sonuna kadar ücretsiz halka açık paten kayma saatleri vardır.

 

Ek bilgiler:

Spor Bürosu
Metsolantie 3, 04200 Kerava

Aşağıdaki gün/saatlerde müşteri hizmetleri verilir: pts.-cum. sa. 8–12 ve 13–15.30
liikunta@kerava.fi
tel. 040 318 2168
www.kerava.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu

Päivitetty 09.09.2016 klo 13:00