Kerava työnantajana

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme.

Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kerava on luotettava työnantaja askeleen päässä Helsingistä. Työnantajana olemme tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja joustava. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän ammattitaitonsa ylläpitämisestä. Keravalla on mahdollista löytää työn ilo!

Työskentelemme turvallisessa ja viihtyisässä työympäristössä. Työtilat, työvälineet, osaamisen kehittäminen sekä työyhteisöjen ilmapiiri tukevat työn tekemistä. Työyhteisömme ilmapiiri on avoin ja luottamukseen perustuva. Epäasiallisessa käytöksessä meillä on nollatoleranssi.

Johtamisjärjestelmämme tukee johtamistyötä ja se antaa puitteet hyvälle henkilöstöjohtamiselle ja esimiestyölle. Osallistavan johtamisen tavoitteena on edistää aikaansaamisen kulttuuria.

Kaupungissa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista 80 prosenttia on vakituisia. Henkilöstöstä naisia on 75 prosenttia.

Päivitetty 18.02.2019 klo 07:29