Sijaisten rekrytointi

Sarastia_banneri pieni_vaaka_320_100px.png

Keravan kaupunki tarjoaa monenlaisia mielenkiintoisia sijaisuuksia Sarastia Rekryn kautta alle kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin varhaiskasvatuksen ja terveysalan tehtäviin. 

Keikkatöitä löytyy kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti niin alan ammattilaisille, opiskelijoille kuin eläkeläisillekin – moneen elämäntilanteeseen. Lue lisää Sarastia Rekrystä täältä.

Yli 3 kuukautta kestävissä sijaisuuksissa työntekijät palkataan Keravan kaupungin työsuhteeseen Kuntarekryn kautta.

Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Sarastia Rekryn keikkatyöntekijä?

  1. Rekisteröidy palveluun: https://www.sarastiarekry.fi/tyonhakijalle/aloita-keikkailu/
  2. Varaa keikkastarttiaika soittamalla p. 03 621 3900
  3. Keikkastartin jälkeen olet valmis keikkailemaan – ensimmäisen keikan voit valita jo keikkastartissa!.

Varhaiskasvatus

Keravan kaupungissa toimii 19 päiväkotia, jotka toteuttavat laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Tarjoamme sijaisuuksia varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, päiväkotiapulaisen ja ryhmäavustajan tehtäviin. Kasvattajan toimenkuvaan kuuluvat kasvatus, opetus ja hoito. Päiväkotiapulaisen toimenkuvaan kuuluvat lastenhoito, ruokahuolto, vaatehuolto ja siivoustehtävät.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialalla tarjoamme keikkatöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä laitoshuoltajille. Sijaisia tarvitaan kuntouttavan hoidon osastolla, hoivakoti Vommassa, akuuttihoidon osastolla, kotisairaalassa, Hopeahovissa, kotihoidossa sekä hoivaosasto Helmiinassa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu lääkehoito sekä hoitotyö kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitajat huolehtivat hoitotyön lisäksi muun muassa potilaiden ja näiden läheisten ohjauksesta ja neuvonnasta. Laitoshuoltajien tehtäviin kuuluvat ruokahuolto sekä puhtaanapitotehtävät. Tehtävät saattavat vaihdella yksikkökohtaisesti.

Tule mukaan innokkaaseen ja energiseen työyhteisöön!

Päivitetty 09.03.2021 klo 10:33