Käyntikohteita

​Keravalla on paljon nähtävää ja koettavaa. Keravalla ollessa kannattaa poiketa ainakin näissä:

Sinkan pääovi ja lapset_Jukka Nissinen.jpg
Keravan Taide- ja museokeskus Sinkka
Kultasepänkatu 2, p. 040 318 4300
sinkka@kerava.fi

Heikkilän kotiseutumuseo 

Elävät juuret- matkailusivusto kokoaa yhteen kaikki Tuusulanjärven lähiseudun museot, taiteilijakodit ja ravintolat. Ne kutsuvat löytämään uudenlaisen yhteiden kulttuuriin ja luontoon Elävät juuret-elämysoppaan avulla. Löydä yli 40 erilaista elämystä kulttuurin, taiteen, luonnon, yhdessäolon ja hyvän ruuan parissa.

www.elavatjuuret.fi


Keravan Taiderastit -kierrokseen on koottu kaupungin julkisia taideteoksia. Taiderastikierros on noin kahden kilometrin mittainen ja sen varrella on 20 julkista teosta. Lähde ihastumaan!

Keravan katutaidekartta kokoaa yhteen Keravalta löytyviä katutaideteoksia. Siis kartta käteen ja tätä kiinnostavaa taidemuotoa ihastelemaan jalan tai vaikka pyöräillen! 


Keravan kartano

Keravan kirkko
Arkkitehti Ahti Korhosen suunnittelema kirkko valmistui syystalvella 1963. Kirkko on peruskorjattu 1993. Betoni- ja tiilirakenteinen valkea kirkko edustaa modernia kirkkoarkkitehtuuriamme, jolle on ominaista pyrkimys pelkistettyihin ja toiminnallisiin tilaratkaisuihin. Valo ja valkoiset, laajat seinäpinnat luovat hiljaisuuden vaikutelmaa.

Kirkon sisustukselliseen kokonaisuuteen kuuluu myös Maisa Kaarnan kirkon 40-vuotisjuhlaan suunnittelema Lupaus-ryijy saarnatuolin yläpuolella sekä arkkitehti Ahti Korhosen suunnittelema lähetyskynttelikkö.

Papintie 2, p. 0400 378 080

Galleria Alli
Paasikivenkatu 9, p. 040 846 3469

 

Päivitetty 02.06.2021 klo 14:15