Sampolan palvelukeskus

 

Sampola 2014.JPG 


Rautatien varteen Sampolan tunnelin päälle on noussut uusi rakennus, joka kantaa nimeä Sampolan palvelukeskus. Rakennus on kaupungin juuri valmistunut toimitalo, joka kokoaa useat kaupungin toiminnot saman katon alle. Hankkeen on toteuttanut Kiinteistö Oy Kultasepänkatu 7 -niminen kiinteistöyhtiö yhteistyössä YIT Rakennus Oy:n kanssa.

Sampolan palvelukeskuksessa on helposti ja esteettömästi tavoitettavat, muuntojoustavat ja energiatehokkaat tilat, jotka mahdollistavat kuntalaisten palveluiden tarjoamisen suurimmalta osin yhdestä toimipaikasta kaupungin keskusta-alueella. Uuden toimitilan myötä kaupungin on mahdollista luopua useista vuokratiloista ja siten vapauttaa ne muuhun käyttöön.

Rakennuksessa työskentelee yhteensä noin 200 henkilöä. Talossa palvelee yhteispalvelupiste, suun terveydenhuolto, sosiaalitoimi, perheneuvola, Keravan Opisto, kasvatuksen ja opetuksen toimiala, sosiaali- ja terveystoimen hallinto sekä kaupunginjohtajan esikunta. Sampolan palvelukeskuksessa on myös monia Keravan kaupunkitekniikka -liikelaitoksen ja keskushallinnon toimintoja sekä päätearkistotilat. Palvelukeskuksen alakerrassa sijaitsevat vuokrattavat järjestötilat sekä uusi nuorten tila.

Yhteispalvelupisteessä hoidetaan kaupungin palvelujen lisäksi myös HSL:n matkakorttien myyntiä sekä vuoden 2015 alusta lähtien myös poliisin lupapalveluja ja maistraatin palveluja.

 

Tutustu taloon ja sieltä saataviin palveluihin

Tutustu Sampolan palvelukeskukseen oheisen esitteen avulla

Sampolan palvelukeskus esite.pdf

Tästä linkistä löydät Sampolan palvelukeskuksen pysäköintiohjeet

Sampolan palvelukeskus pysäköintiopas.pdf

 


 

Päivitetty 21.02.2018 klo 16:07